🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Afdelingsassistent | Department Assistant | 32 uur per week

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Informele sfeer | Onderdeel Management Support team met meerdere Assistants | Hart van de logistieke en operationele organisatie

Wat ga je doen?

Houd jij van dynamiek en schakel je graag tussen verschillende teams? Als Department Assistant binnen het bedrijfsonderdeel Seed Operations (SO) ben je onderdeel van het SO Management Support Team. Geen dag is hetzelfde en je bevindt je middenin de dagelijkse operatie van de diverse afdelingen binnen Seed Production.

Het team bestaat uit een Teamlead, drie Management Assistants en een Department Assistant. Samen met jouw collega’s bied je secretariële en administratieve ondersteuning aan ca. 11 afdelingen binnen SO. Je houdt van structureren, organiseren, springt bij waar dat nodig is, draait je hand niet om voor ad hoc klussen en vindt het heerlijk als zaken tiptop geregeld zijn.


De collega’s binnen het Management Support team doen graag een beroep op jouw expertise en organisatietalent en betrekken je graag bij lopende projecten. 
Jouw taken bestaan o.a. uit het maken van afspraken, het verzorgen van (faciliteiten rond) meetings en rondleidingen, het verzorgen van bestellingen en het maken en het bijhouden van overzichten in Excel. Je ondersteunt bij zaken die bijdragen aan onze toekomst. Een toekomst waarbij verdere digitalisering de basis vormt voor nog efficiëntere processen en een optimale bedrijfsvoering.

Samen met de Management Assistants vorm je het hart van de SO  organisatie en hebben termen als zichtbaarheid, bereikbaarheid en beschikbaarheid voor jou ook echt betekenis.

We streven voor deze functie naar invulling voor minimaal 32 uur per week, waarbij de dinsdag onze vaste dag is als team op ons kantoor in Enkhuizen

Jouw kracht

Op de eerste plaats ben jij collegiaal en proactief. Verder ben je in staat om zelfstandig, maar ook goed in teamverband te werken. De werkzaamheden binnen het Management Support Team kunnen nogal ad hoc van aard zijn. Jij bent daarom flexibel en kunt goed prioriteiten stellen. Je bent een zelfstarter en een kei in het plannen en organiseren van je werkzaamheden. Je bent geïnteresseerd in de SO organisatie in de breedste zin van het woord en hebt daarbij een goed gevoel voor verhoudingen. Tot slot ben je communicatief vaardig en werk je graag nauwkeurig. 


Als Department Assistant bij Enza Zaden zorg je ervoor dat je de zaken goed geregeld hebt!

Kortom, jij:

  • beschikt over een afgeronde mbo-opleiding

  • hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Assistant, bij voorkeur in een internationale omgeving

  • bent stressbestendig, communicatief sterk en kunt makkelijk schakelen;

  • hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  • beschikt over een service- en actiegerichte instelling.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2.500 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn.

Een aantal van onze voorwaarden zijn:

  • Een marktconform salaris

  • Reiskostenvergoeding bij +10 kilometer woon-/werkafstand op basis van Google Maps

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen + 1 vitaliteitsdag (overige vitaliteitsdagen zijn afhankelijk van leeftijd)

  • Laptop en telefoon

  • Flexibel werken beleid

  • Bijdrage pensioenregeling

Interesse gewekt?

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen.
 

Meer informatie:

Sandra Hoeneveld - Blekkink

+31 6 15 54 09 56

s.hoeneveld@enzazaden.nl

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.