🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Begeleider Dagbehandeling - Specifieke doelgroepen - 28 uur

Archipel Zorggroep
Eindhoven

Laat "Archipel Zorggroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Jouw baan is afwisseling ten TOP! Werk jij oplossingsgericht en denk je graag in mogelijkheden? En weet jij met jouw sprankeling, samen met je collega's, te zorgen voor een therapeutisch klimaat en een zinvolle dag op de dagbehandeling! Ben jij enthousiast? 

Begeleider Dagbehandeling bij Archipel betekent: 

  • Salaris, FWG 35 (tussen € 2.466,72 - € 3.256,53 bruto per maand o.b.v. 36 uur); 
  • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering (uitbetaald in november, fijn zo voor de feestdagen!); 
  • Volop ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor (bij)scholing (via Goodhabitz); 
  • Als #Zorgvernieuwer bijdragen aan vernieuwende zorg. Bijvoorbeeld door het werken met slimme innovaties die de zorg verbeteren én het leven van cliënten fijner maken;
  • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen; 
  • Onderdeel zijn van #TeamArchipel, werken in een fijn team met eigen regie; 
  • Werken vanuit jouw kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. 

Werken bij een REC (Regionaal Expertise Centrum) 

Archipel wil er ook zijn voor mensen met een bijzondere aandoening of ziektebeeld. Ziektebeelden waarbij het aantal mensen dat eraan lijdt klein is en de zorg en behandeling groot en complex is. Bij Archipel hebben we daarom zo'n tien jaar geleden onze eigen expertisecentra opgericht. In Nederland wordt momenteel de kennis en ontwikkeling van de zorg en behandeling voor deze mensen geclusterd. Vanuit de kennis en ervaring die we in onze eigen expertisecentra hebben opgebouwd groeien we nu mee in deze landelijke vraag. Inmiddels mogen we ons voor Korsakov én voor Huntington Regionaal Expertise Centrum noemen en werken we nauw samen met andere RECs en DECs in het land om de zorg en welzijn voor deze mensen continu te verbeteren en onze collega zorginstellingen van advies kunnen voorzien. 

Wij zien jouw passie!

Op dagbehandeling Landrijt bieden we dagbehandeling en activiteiten voor een gevarieerde groep cliënten met verschillende ziektebeelden, zoals mensen met dementie op jonge leeftijd en andere vormen van dementie, Huntington, Korsakov, NAH, MS, Gerontopsychiatrie en Parkinson. Die vraagt vooral ondersteuning, begeleiding en stimulering. Durf jij de uitdaging aan om te zoeken naar activiteiten die passen bij onze cliënten dit zodat ze actief en enthousiast betrokken zijn en blijven. Je kunt hierbij denken aan diverse programma's zoals cultuur, creatief, natuur, sport & sfeer en ontspanning. Dit alles op locatie, maar het mag ook zeker buiten de locatie. We hebben een bus dus voel je vrij en ga er samen op uit! De mogelijkheden zijn eindeloos en het belangrijkste is dat de activiteiten aansluiten op de behoeften van onze cliënten. Hierin zorg jij ervoor dat de cliënt in regie blijft gedurende behandeling en ondersteunt/ begeleidt de cliënt zodat de gestelde doelen behaald kunnen worden. 

Wij zien jouw ambitie! 

Jij straalt rust, vertrouwen en zelfverzekerdheid uit en daarmee weet jij, samen met je collega’s, een veilige omgeving en een fijne sfeer te creëren voor de client. Je bent opmerkzaam en hebt oog voor details en kleine veranderingen in lichaamstaal en gedrag. Werken met specifieke doelgroepen is jou niet onbekend, je kent de doelgroep, weet wat je kan verwachten. Jij weet cliënten te stimuleren om dingen zelf te doen in plaats van alles voor ze te doen. Jij ziet kansen en mogelijkheden, jij gaat er samen met je collega's voor! 

Zie jij jezelf als begeleider dagbehandeling bij ons?

Dan maken wij graag kennis met jou! We vragen voor deze baan MBO 4 werk- en denkniveau, een opleiding in een agogische richting of elders opgedane relevante werkervaring. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. Enthousiast? Wij zien graag je sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Prisca Snellenburg, dagbestedingscoach dagbehandeling, bereikbaar op 06-20352962 (werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag).

Werken bij Archipel: 

Werken bij Archipel betekent werken vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Misschien wil je jouw kennis verdiepen door interessante (online) trainingen te volgen, wij ondersteunen jou!

https://youtu.be/SGGChKGBBZA

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.