🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Leerling Monteur BBL Oosterhout of Giessen

Bostik Benelux B.V.
Oosterhout of Giessen

Laat "Bostik Benelux B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Start jij met de mbo-opleiding Mechanica of Elektrotechniek en ben je op zoek een leerbedrijf waar jij al jouw kennis gelijk in de praktijk kunt brengen? Dan ben je bij Bostik aan het juiste adres! Of het nu gaat om Mechanica, elektrotechniek, PLC-besturing, pneumatiek of hydrauliek, alles komt aan bod in jouw functie van Leerling Allround Monteur. De enthousiaste collega’s in het Maintenance team staan klaar om al hun kennis en ervaring met jou te delen en jou op te leiden tot het gewenste niveau. Wanneer jij kiest voor een leertraject bij Bostik, dan kies jij voor gezond en groeiend bedrijf met een uiterst geavanceerd machinepark!

Bij Bostik werken én leren berekent teamwork, elkaar helpen en ondersteunen. Iedereen kent elkaar, iedereen is benaderbaar. Dat geeft iedere dag een gevoel van saamhorigheid, een beetje Brabants ‘ons kent ons’ zelfs. 

Profiel kandidaat

Start jij met de mbo-opleiding Mechanica of Elektrotechniek en ben je op zoek een leerbedrijf waar jij al jouw kennis gelijk in de praktijk kunt brengen? Dan ben je bij Bostik aan het juiste adres!

Geboden wordt

  • Marktconform salaris
  • Ruim aantal vakantiedagen
  • Pensioenopbouw
  • Vakantiegeld
  • Eindejaarsuitkering

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

BBL Elektrotechniek Mechatronica Leerbedrijf

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.