馃弳 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 馃弳

Quality Coordinator

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Quality Coordinator

Wat ga jij doen?

Binnen de afdeling Seed Processing worden verschillende activiteiten verricht om het zaad volgens de juiste kwaliteit en op het juiste moment aan onze klanten uit te kunnen leveren. Als Quality Coordinator binnen deze afdeling zorg je voor het borgen en verbeteren van alle processen die bijdragen aan de kwaliteit van onze zaden. Je ondersteunt hierbij je collega鈥檚 tijdens het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten.

Binnen de kernwaarden van Enza Zaden staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. We willen daarom continu blijven verbeteren om onze organisatie nog beter in te richten. De Quality Coordinator heeft als belangrijke uitdaging om samen met de naaste collega鈥檚 op de werkvloer kansen te signaleren om het kwaliteitsniveau binnen de afdelingen nog verder te verhogen. Wij zien de aandacht voor kwaliteit dus, als een middel om het verbeterpotentieel van de Seed Processing afdeling inzichtelijk te maken en daarmee aan de slag te gaan. In plaats van passief te kijken of er wordt voldaan aan alle protocollen en instructies en lijstjes af te vinken, zorg als Quality Coordinator actief voor het naleven en verbeteren van het kwaliteits management systeem. Wij verwachten oa in deze nieuwe functiedat jij deelneemt aan verbeterprojecten -en werkprocessen en deze waar nodig initieert en leidt, interne en externe audits begeleidt en diverse werkzaamheden op kwaliteit management co枚rdineert voor de afdeling. Met de door jou meegebrachte ervaring聽 op het gebied van kwaliteits standaarden, lever jij een belangrijke bijdrage bij de verdere ontwikkeling van onze Seed Processing afdeling.聽

In deze afwisselende rol ben je, naast dat je veel op de werkvloer bent te vinden, bezig met het maken van analyses voor o.a. het juiste machinegebruik, ontwikkel en train je kwaliteitsprotocollen en voer je periodieke controlerondes en audits uit. Verder bestaat de functie uit het opstellen van rapportages, het signaleren van聽afwijkingen, opstellen van grond oorzaakanalyses, implemeteren van verbeteringen en zie je toe op het opvolgen van incidenten en van actiepunten, afwijkingen of tekortkomingen van bijvoorbeeld audits. Je bent h茅t aanspreekpunt, vraagbaak en adviespunt op de afdeling ten aanzien van alle kwaliteitszaken.

Verder draag jij bij aan het coachen en trainen van collega鈥檚, met als doel de kennis en bewustwording op het gebied van veiligheid te vergroten.

Jouw kracht

Jij hebt een passie voor het verbeteren van processen bij voorkeur binnen een technische productieomgeving.聽

Je hebt een sterk vermogen om anderen te inspireren, te motiveren en op een natuurlijke wijze mee te nemen in jouw kennis en overtuiging. Verder ben je administratief goed onderlegd, hebt ervaring met kwaliteit management software systemen en weet je procesbeschrijvingen en rapportages makkelijk te doorgronden. Je bent communicatief sterk en collega鈥檚 omschrijven jou graag als energiek en behulpzaam.

Kortom jij;

  • beschikt over 3-5 jaar vergelijkbare ervaring als kwaliteitsdeskundige binnen een productieomgeving;

  • vindt het belangrijk om de kwaliteit van ons product en proces te waarborgen en verbeteren;

  • werkt nauwkeurig, bent resultaatgericht en besluitvaardig;

  • vergaart alle relevante informatie voor het verbeteren van de afdeling.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2.500 gepassioneerde collega鈥檚 over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn. 聽

De gehele processing afdeling waarvoor je komt te werken bestaat uit circa 350 personen en samen met hen maak jij de komende jaren het verschil voor Enza Zaden als organisatie. Je rapporteert aan de Manager Processing.

聽聽聽聽聽聽 Flexibel werken beleid

聽聽聽聽聽聽 Thuiswerk vergoeding

聽聽聽聽聽聽 Reiskostenvergoeding bij +10 kilometer woon-/werkafstand op basis van Google Maps

聽聽聽聽聽聽 8,33% vakantiegeld

聽聽聽聽聽聽 Performance reward percentage

聽聽聽聽聽聽 Individuele en collectieve salarisverhoging聽

聽聽聽聽聽聽 25 vakantiedagen + 1 vitaliteitsdag (overige vitaliteitsdagen zijn afhankelijk van leeftijd)

聽聽聽聽聽聽 Laptop

聽聽聽聽聽聽 Bijdrage pensioenregeling

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen.

Meer informatie:

Arjen Mol聽

06 27 35 65 22聽

a.mol@enzazaden.nl

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.