🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Adviseur Milieu

Provincie Flevoland
Lelystad

Laat "Provincie Flevoland" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

32 – 36 uur | HBO/WO | min. € 4.128,86 - max. € 5.827,12 

Ben je een gedreven adviseur die graag beleid opstelt op het gebied van bodem en Milieu binnen de Provincie Flevoland? Wij zijn op zoek naar een adviseur Bodem en Ondergrond. Ben jij diegene die ons team komt versterken? Lees verder en hopelijk zien we je snel op ons Provinciehuis in Lelystad!

Jouw toekomstige baan als Adviseur Milieu

Als adviseur Bodem en ondergrond ben jij betrokken bij het opstellen en uitvoering van het beleid dat samen met andere overheden tot stand komt. Hierin heb je een coördinerende taak en zorg je voor de interne afstemming. Bodem en grondwater worden steeds meer sturend bij de maatschappelijke opgaven zoals we die willen realiseren. Tevens verandert het klimaat en ook dat heeft gevolgen voor bodem en grondwater. Het besef is er steeds meer dat we zuinig moeten zijn op ons bodem- en grondwatersysteem. Samen met Expertiseteam Milieu geef je vorm aan de ambities ten aanzien van Schone Leefomgeving. Met jouw expertise kunnen we het beleid van de provincie verder ontwikkelen en realiseren om de bodemkwaliteit te behouden en te verbeteren. Jij zorgt namelijk dat de juiste partijen aan elkaar worden verbonden en je stimuleert hierin de regionale samenwerking binnen Flevoland.

Jouw adviserende rol gaat verder dan alleen Bodem en Ondergrond, jij adviseert namelijk ook graag bij de invulling van maatschappelijke opgaven, zoals Energietransitie, Bouwopgave en Landbouwtransitie. De projecten die lopen en of geïnitieerd worden coördineer je en je past maatregelen toe op gebied van bodemenergie (warmte-koudeopslag) en aardwarmte (geothermie). Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van ambtelijke en bestuurlijke adviezen op jouw werkterrein.

"Alles begint bij de bodem, het natuurlijk fundament!"

Waar kom je te werken

Als beleidsadviseur bodem en ondergrond kom je terecht in het Expertiseteam Milieu. Jij gaat je als beleidsadviseur breed inzetten voor het behoud en verbetering van de kwaliteit van de bodem. Maar ook, het duurzaam gebruik van de ondergrond. Naast herstel van de bodemkwaliteit gaat het om zowel beschermen als benutten van bodem en ondergrond. Je werkt nauw samen met collega's uit het Expertiseteam Milieu, andere Expertiseteams, IPO-werkgroepen, gemeenten, omgevingsdiensten en betrokken marktpartijen.

Wat jij meebrengt

  • HBO+ werk- en denkniveau met daarbij een afgeronde opleiding richting milieu, aardwetenschappen (of aanverwant).
  • Je hebt kennis van milieu en duurzaamheidsvraagstukken.
  • Affiniteit met het werken aan grote regionale projecten, waarbij je een schakel in het proces bent.
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Affiniteit met een politiek-bestuurlijke organisatie.

Als persoon ben jij:

  • Een echte verbinder die gericht is op samenwerken.
  • Leergierig, analytisch en snel in staat (complexe) vraagstukken te doorgronden.
  • Doortastend en ondernemend, dit uit zich in een proactieve houding.
  • In het bezit van goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou

  • Een salaris van minimaal € 4.128,86 en maximaal € 5.827,12 (schaal 11) bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van 22,37% boven op je maandelijkse salaris, de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, een laptop van de zaak en een NS Business Card.
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 5.000,00 (per 5 jaar).
  • Een dienstverband voor 1 jaar, met bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling.
  • Een werkplek op 2 minuten lopen van station Lelystad en de mogelijkheid om thuis te werken met bijbehorende (ergonomische) thuiswerkmiddelen.

Meer informatie en reageren

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature??Reageer dan zo snel mogelijk?via de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter.?Wij komen graag met jou in contact!

Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je?contact opnemen met?Anneke de Boer, Recruiter via?06 20678556?of anneke.deboer@Flevoland.nl.

Meer informatie

Anneke de Boer

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.