🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Traineeship | Consultant in de ICT

Axians Business Solutions Exact - Zaltbommel
Zaltbommel

Laat "Axians Business Solutions Exact - Zaltbommel" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Bij Axians geloven wij dat persoonlijke ontwikkeling en groei bijdragen aan een succesvolle loopbaan. Ben jij een afgestudeerde IT-er? Wil je niet alleen alles leren over innovatieve software- en procesoplossingen voor bedrijven, maar ook ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als trainee werk je op het snijvlak van IT en Business Software. Je werkt aan uitdagende projecten bij klanten en ontwikkelt je tot een Consultant Business Software. Je leert hoe je bedrijven kunt helpen met het digitaliseren en optimaliseren van hun organisatieprocessen door middel van onze business software. 

Gedurende dit traineeship leer je van ervaren collega's. Aan de hand van een praktijkcase ontdek jij alle ins en outs over zowel de software als het vakgebied Consultancy. Hierbij is er  een interne begeleider aanwezig, om jou te ondersteunen en verder te helpen waar mogelijk. Daarnaast werk je aan jouw  persoonlijke & professionele ontwikkeling via een opleidingstraject met andere trainees binnen Axians. 

Profiel kandidaat

  • je hebt een HBO bachelor diploma (of studeert binnenkort af) richting bedrijfsprocessen en/of IT. Bijvoorbeeld BI, BIM of een minor richting IT & Business. 
  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring en staat aan het begin van jouw IT  carrière. 
  • je hebt interesse in het snijvlak van IT en Business Software.
  • je bent gemotiveerd om programmeertaal SQL te leren kennen. 
  • je bent graag in contact met klanten en werkt graag samen in projectverband met een team om een mooi resultaat neer te zetten. 

Geboden wordt

  • Een goed startsalaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • Flexibele werkweek (32, 36 of 40 uur) en de mogelijkheid om hybride te werken. 
  • Goede arbeidsvoorwaarden met een laptop, telefoon én leaseauto.
  • Mogelijkheid om certificaten te behalen op het gebied van software en projectmethodieken.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen Vinci Academy & Good habitz. 

Meer informatie

Interesse? Solliciteer nu en zet de eerste stap in je carrière als Trainee Consultant Business Software! ��

Meer informatie? Neem contact op met Josien Borghs, HR Business Partner (06-41 62 37 10 of josien.borghs@axians.com) of Iris Kleinnibbelink, Recruiter (06-45 65 19 99 of iris.kleinnibbelink@axians.com).

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.