🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Docent Biologie | VO School | 1FTE

Bisbee Flexonderwijs
Venlo

Laat "Bisbee Flexonderwijs" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

In jouw biologieles bespreek je onderwerpen als leefmilieus, DNA, stofwisseling, voeding en mens & milieu in de context van het dagelijks leven. Als docent biologie neem jij de leerlingen mee in de wereld van alles dat leeft: het leven in de breedste zin van het woord. Met jouw kennis en kunde weet jij de leerlingen te motiveren om dit vak met een mooi cijfer af te ronden.


Voor een vo school in de regio Venlo zijn wij voor volgend schooljaar op zoek naar een tweedegraads docent Biologie. Je gaat voor 1fte aan de slag met vmbo klassen en/of havo/vwo onderbouwklassen.


Je komt te werken op een VO school waar alle vormen van voortgezet onderwijs aanwezig zijn. Zo kunnen de leerlingen het onderwijstype volgen dat het best past bij hun mogelijkheden en belangstelling. De school is altijd in ontwikkeling. Er wordt gewerkt in een kleinschalige omgeving zodat leerlingen zich gemakkelijk en snel thuis voelen. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. Er wordt oplossingsgericht gewerkt waarmee het eigenaarschap van de leerling wordt vergroot. Leerlingen worden goed voorbereid op hun plek in de maatschappij.


Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Neem dan contact met ons op!

Profiel kandidaat


  • je bent (bijna) in het bezit van een relevante tweedegraads lesbevoegdheid en hebt ervaring met de doelgroep vo leerlingen



  • naast didactische vaardigheden breng je praktijkervaring mee



  • je bent woonachtig in regio Venlo


Geboden wordt

Bij Bisbee krijg jij een persoonlijke coach, volop training en begeleiding, een Academie waar je gratis trainingen kunt volgen, afwisselend werk en vooral continuïteit in het werk. Wij bieden je niet alleen een leuke baan maar vooral een carrière in het onderwijs! Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:



  • salariëring tussen € 3301,-  en € 5030,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband



  • bij inzet in het vo volgen wij de cao vo



  • reiskostenvergoeding



  • 1 vast aanspreekpunt: je onderwijsmanager



  • en vooral: persoonlijke aandacht!


Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.