🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Adviseur RegioBank

Veldsink Advies
Oostkapelle

Laat "Veldsink Advies" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een aanpakker en iemand die graag verantwoordelijkheid draagt? Krijg jij energie van het hebben van persoonlijk contact met relaties? Vind jij het belangrijk dat relaties jou weten te vinden wanneer ze vragen hebben over bankzaken? Mogelijk ben jij de Adviseur RegioBank die wij zoeken. Lees gauw verder!

Jouw job!

Als Adviseur RegioBank ben jij het eerste aanspreekpunt voor relaties wanneer zij vragen hebben over bankzaken. Relaties komen langs op ons regiokantoor in Oostkapelle, maar kunnen telefonisch of via de mail ook bij jou terecht. Je hecht veel waarde aan het hebben van persoonlijk contact. Jij weet wat er speelt in de regio en kunt daardoor goed inspelen op de wensen en behoeften van je relaties. Een greep uit jouw werkzaamheden als Adviseur RegioBank:

  • Ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten wanneer zij vragen hebben over hun dagelijkse bankzaken. Dit doe je vooral face-to-face, maar ook telefonisch en via de mail;
  • Adviseer je klanten over het openen van een betaal- of spaarrekening;
  • Verricht je kashandelingen en diverse administratieve werkzaamheden;
  • Open je betaal- en spaarrekeningen;

Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zakelijke en particuliere klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 90 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en 1400 collega’s. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant in de regio!

Je komt terecht in een gezellig en hecht team waar samenwerking en een positieve sfeer centraal staan. Om deze teamspirit te versterken organiseren we regelmatig teamactiviteiten. Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede start maar na je inwerkperiode zul je merken dat je in deze functie veel vrijheid krijgt. We moedigen eigen initiatief aan en geven je de ruimte om je werkzaamheden op jouw manier in te vullen en jezelf verder te ontwikkelen.

Profiel kandidaat

Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar om bij ons de handen uit de mouwen te steken. Jouw toegankelijkheid, je luisterend oor en je oprechtheid maken dat jij een fijne collega bent om mee samen te werken. Als oplossingsgerichte doener communiceer je makkelijk. Daarnaast:

  • Heb je eventueel al ervaring binnen het bankwezen;
  • Ben je in het bezit van Wft Basis óf ben je bereid deze te behalen;
  • Ben je proactief en houd jij er van om actief in gesprek te gaan met je klanten;
  • Woon je in de omgeving van Middelburg of Oostkapelle en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 24-40 uur per week.

Geboden wordt

We investeren graag in jou als onze nieuwe collega en gaan voor een langdurige samenwerking. Waar je aan mag denken met betrekking tot onze arbeidsvoorwaarden?

  • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
  • 29 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
  • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
  • Voordeliger sporten;
  • Fietsplan; voordelig een (elektrische) fiets leasen;
  • Werken in een leuk, informeel team en gezellige bedrijfsfeestjes.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

RegoBank, Bankwezen, Bank Medewerker, Veldsink, Oostkapelle, Verzekeringen

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.