🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Docent NT2

Bisbee Flexonderwijs
Roermond

Laat "Bisbee Flexonderwijs" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Met jouw lessen zorg je ervoor dat cursisten zichzelf kunnen uitdrukken waardoor ze kunnen integreren en participeren in onze samenleving. Het is jouw begeleiding die de deur naar zelfredzaamheid opent, het zelfvertrouwen versterkt en persoonlijke groei laat doormaken.


Je biedt een veilige omgeving waarin cursisten niet alleen de Nederlandse taal leren, maar waar ook verbindingen ontstaan die verder gaan dan de taal alleen. Voor jou betekent het een fijn gevoel om werk te doen dat betekenis heeft voor onze maatschappij.


Onze Bisbee-docent Marion vertelt hoe zij het ervaart om als NT2-docent te werken binnen de volwasseneneducatie:


"Sinds 8 jaar werk ik met heel veel plezier als NT2-docent via Bisbee. Met mijn achtergrond als leerkracht basisonderwijs ligt mijn hart bij de Alfa en A1-groepen. Het is iedere keer weer een uitdaging om deze mensen de beginselen van de Nederlandse taal te leren. Het werken in heterogene groepen en een continue instroom vraagt van de docent veel flexibiliteit. Dankzij Bisbee heb ik de mogelijkheid gekregen via het portfoliotraject het certificaat docent NT2 te behalen. Sfeer, veiligheid, vertrouwen en humor vormen de basis van iedere les. Het feit dat je het verschil kunt maken voor een deelnemer geeft mij als docent/mentor veel voldoening."

Profiel kandidaat

Ben je enthousiast geworden en passen onderstaande punten bij jou? Kom een kop koffie drinken!



  • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid én NT2-certificaat



  • Je hebt ervaring als docent NT2



  • Je werkt graag zelfstandig en zorgt voor een veilige leeromgeving


Geboden wordt

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We hanteren onze eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken zijn:



  • salariëring tussen € 2700,- en € 4300,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid



  • reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km (max. 50 km per dag) en een netto onkostenvergoeding (tot een max. € 75,- per maand)



  • continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt



  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing, deelname vakgroepen en een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten


Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.