🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Stage Talent en Organizational Development

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Wat ga je doen?

Zorg jij voor een positieve employee experience? Krijg je energie van het verwelkomen van nieuwe collega’s en het meewerken aan de realisatie van een wereldwijd onboarding programma? Dan kan het Talent & Organizational Development team jouw input goed gebruiken!

Wij zoeken een stagiair(e) die het team ondersteunt bij dagelijkse en projectmatige taken. Je zult vooral betrokken zijn bij het onboardingstraject voor nieuwe collega's. Zo neem je deel aan workshops, organiseer je bijeenkomsten en help je met de implementatie van dit traject.

Naast het onboardingsprogramma kan je aan diverse projecten meewerken of zelf oppakken. Zo deel je graag ideeën over onderwerpen als het organiseren van trainingen en het effectief in kaart brengen van learning & development analytics. Binnen ons team werken we voortdurend aan het verbeteren van werkprocessen binnen Enza Zaden, waarbij we rekenen op jouw bijdrage. Wij verwelkomen graag jouw ideeën over hoe we innovatief kunnen blijven!

Jouw kracht

Je bent communicatief sterk, want door het brede scala aan activiteiten krijg je te maken met veel verschillende mensen en afdelingen binnen Enza Zaden. Ook vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken en heb je een proactieve en nieuwsgierige houding.

Kortom, jij:

  • bent bezig met een hbo- of masteropleiding op het gebied van HRM, Psychologie, Marketing, International Business of een vergelijkbare studie.

  • hebt interesse in L&D, organisatieontwikkeling en design thinking.

  • hebt ervaring met Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel).

  • beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

  • bent fulltime, maar minimaal 32 uren beschikbaar en op zoek naar een meeloopstage, vanaf september 2024.

Mocht je niet aan alle eisen voldoen, schroom niet om ons een berichtje te sturen. We kijken uit naar je reactie!

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2500 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze LinkedIn.

Contact

Neem voor vragen contact op met: Sandra Hoeneveld, Recruiter

tel: 06-15540956
E-mail: s.hoeneveld-blekkink@enzazaden.nl

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.