🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Docent NT2

Bisbee Flexonderwijs
Sleeuwijk

Laat "Bisbee Flexonderwijs" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Als NT2-docent zorg je voor een veilige en vertrouwde omgeving voor de cursisten die niet of nauwelijks naar school zijn geweest.
Stap voor stap leer je deze alfabetiseringsgroepen Nederlands spreken, luisteren, lezen en schrijven. Door jouw grote inlevingsvermogen, aandacht en warme persoonlijkheid bouw je een band op met jouw cursisten. Dit zorgt ervoor dat je de basis kunt leggen om hen de Nederlandse taal te leren.

Bisbeedocent Tünde wat het voor haar betekent om in de volwasseneneducatie te werken:

"Werken in volwasseneneducatie, omringd door cursisten met verschillende culturele achtergronden, heeft mijn leven verrijkt. Elk jaar nieuwe mensen leren kennen en veel mensen mogen helpen met het leren van de Nederlandse taal en cultuur heeft mijn leven veranderd. Veel cursisten hebben een traumatische achtergrond. De taalschool is voor hen één van de eerste plekken in Nederland waar zij niet alleen de taal leren, maar waar ook langdurige vriendschappen ontstaan, waar zij hun ervaringen kunnen delen met docenten en medecursisten, en waar zij geaccepteerd en begrepen worden. Het geeft mij veel energie en voldoening om te zien hoe deze mensen zich ontplooien en integreren in de maatschappij."

De alfabetiseringsgroepen hebben op maandag, donderdag en vrijdag les, zowel in de ochtend als in de middag.

Profiel kandidaat

Denk je nu: hier herken ik mijzelf in en hier gaat mijn hart sneller van kloppen? Dan passen de onderstaande punten waarschijnlijk bij jouw profiel:

- jouw NT2-certificaat hangt al aan de muur of je bent van plan deze binnenkort in te kunnen lijsten en/of:
- je beschikt over sterke didactische vaardigheden en jij draait jouw hand niet om voor het differentiëren op de verschillende niveaus
- je werkt graag zelfstandig en zorgt voor een veilige leeromgeving

Geboden wordt

Bij Bisbee krijg jij een persoonlijke coach, volop training en begeleiding, afwisselend werk en vooral continuïteit in het werk. Wij bieden je niet alleen een baan maar vooral een carrière! Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:

- salariëring tussen € 2700,- en € 4300,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering,certificering,ervaring en inzetbaarheid
- reiskostenvergoeding en een netto onkostenvergoeding (tot een maximum van € 75,- per maand)
- een vast contactpersoon als aanspreekpunt: je onderwijsmanager
- en vooral: persoonlijke aandacht!

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.