Wil jij de juiste kandidaat werven, jouw budget halveren en tijd besparen?

  • Ontdek hoe je de juiste kandidaat werft en je budget halveert;
  • Win tijd door meer structuur in je wervingsproces;
  • Bespaar kosten door het wervingsproces in eigen hand te nemen;
  • Leg de perfecte basis voor iedere vacaturetekst;
  • Bereik de juiste kandidaten op de juiste online kanalen;
  • Kies de beste kandidaat door de juiste vragen te stellen;
  • Voorkom de meest gemaakte fouten bij een sollicitatieformulier;
  • Creëer overzicht met onze handige hand-outs;
  • 4 video’s van 12 minuten;
 

No worries, het is gratis.

Aantal deelnemers

3.250

Aantal jaar ervaring

bijna 20 jaar

Vacatures gecheckt

270.000

Een organisatie is zo goed als de mensen die er werken...

Want zonder mensen ligt de hele organisatie plat. Toch bijzonder dat het werven van deze mensen niet de aandacht krijgt die het verdient vanuit een organisatie. Het is iets wat erbij wordt gedaan waardoor het vaak niet het gewenste resultaat geeft.

Wij zijn in 2004 een regionale vacaturesite gestart wat nogal uit de hand is gelopen en inmiddels zijn we landelijk actief in zowel België als Nederland. Hier hebben we meer dan 9.000 organisaties geholpen met de instroom van sollicitaties op vacatures. Dat doen we met een club van 17 enthousiaste mensen!

Sinds 2013 ben ik gestart binnen ons mooie familiebedrijf en inmiddels operationeel verantwoordelijk.

Door mijn bedrijfskundige achtergrond en de honderden gesprekken die ik heb gevoerd met HR verantwoordelijken bij organisaties van verschillende groottes en branches heb ik mijn eigen kijk op recruitment ontwikkeld. De kern daarvan is recruitment zien als een proces en het daardoor zo simpel mogelijk houden.

Onze klanten adviseren we dus niet enkel meer over de instroom van kandidaten maar ook over het proces dat daar op volgt.

De adviezen die we normaal alléén met onze klanten delen die hebben we nu in deze vierdelige training verwerkt zodat jij hier ook je voordeel uit kunt halen!

Succes en vooral heel veel plezier 😊!

Wouter

Een organisatie is zo goed als de mensen die er werken

Zij werven al efficiënt

Goede, informatieve video's waarin Wouter veel praktische tips geeft om het recruitmentproces te verbeteren. Kijken en doen!
Evelien Hoozemans ANWB
De training heeft me anders laten kijken naar Employer Branding, dat begint bij het eerste contactmoment, want daar krijgt de kandidaat het gevoel bij wie we zijn.
Laura in 't Zandt Kuijpers Installaties
De training is kort, bondig en helder. Het format en de tips gaan we zeker gebruiken om onze vacatureteksten te optimaliseren.
Mieke Schop Ingram Micro

Ben je klaar om de juiste kandidaten te werven, jouw budget te halveren en wil je tijd besparen?

Schrijf je dan in voor onze vierdelige online training. Hiermee ontvang je gratis vier dagen lang iedere ochtend een video. Na deze training kun jij jouw recruitment proces optimaliseren, de juiste vacatureteksten schrijven, adverteren op de juiste online kanalen en stel je de juiste vragen aan een kandidaat om zo de beste nieuwe collega te werven.

Ja echt waar, het is gratis.