Over ons

Het verhaal van Zuid-Nederlands Installatiebedrijf begint in 1985 en is van dorpssmid tot totaalinstallateur uitgegroeid in de regio Berkel-Enschot tussen Tilburg en Den Bosch. Wie denkt aan installaties, denkt aan ZNI. Als installatietechnische partner liggen onze specialiteiten op het vlak van loodgieterswerk. Sanitair, zinkwerk, centrale verwarming, koeltechniek, mechanische ventilatie, bedrijfsverwarming en duurzame installaties. We hebben onze naam gevestigd binnen onze wereld maar we willen meer. Onze ambitie is groeien in omzet en personeel (van 35 naar 50 collega’s) en we liggen goed op schema! We zijn financieel gezond en bieden jou baanzekerheid. Als bedrijf dragen we zorg voor een prettige, duurzame en vooral veilige omgeving om in te wonen en te werken. Mede-eigenaar Gom Kremers begon het bedrijf en ondertussen is hij het stokje aan het overdragen aan zijn opvolger Chiel van Rossum. Met deze bedrijfsoverdracht is het voortbestaan en de continuïteit van ons prachtige familiebedrijf gegarandeerd.

 

Duurzaamheid is steeds belangrijker geworden en ook hierin volgt ZNI de markt op de voet. We doen niet onder voor de grote jongens in de installatiewereld maar we blijven wel onszelf met korte lijnen en oog voor ons personeel. Onze mensen zijn belangrijk en we luisteren goed naar hun behoeften en wensen. Als onze collega’s iets willen gaan we op zoek naar mogelijkheden om het waar te maken. Daarnaast hebben we als bedrijf oog voor de mens en geven we iedereen die intrinsiek gemotiveerd is een kans. Zo is onze Heino na 20 jaar tennisleraar te zijn geweest geswitcht naar de installatietechniek. Hij heeft zich met zijn 2 rechterhanden, inzet en opleidingen opgewerkt van hulpmonteur tot 1e monteur en volgt nu opleidingen voor de volgende stap als werkvoorbereider. 

 

Ons motto is “Samen werken bij ZNI, “gewoon beter!”. We hebben een “samen mentaliteit” waar we alles kunnen bespreken, elkaar respecteren en het samen beter doen. Hier en hier zie je waarom jouw toekomstige collega’s bij ons werken.