Over ons

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijk werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. 

Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Dit maken we mogelijk met ruim 1800 medewerkers en stagiairs en ruim 800 vrijwilligers. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je weten of Zorggroep Oude en Nieuwe Land ook past bij jou? Neem dan een kijkje op onze website, lees de verhalen van onze collega's óf neem contact op met ons team Werving & Selectie. Laten we kennismaken!



“De opleiding Sport & Bewegen maakte het mogelijk om het voetbal en mijn opleiding te kunnen combineren. Bij ZONL kreeg ik als jonge beginneling de kans om mijn vak uit te oefenen en ervaring op te doen. Dat doe ik nog steeds elke dag, met veel plezier.”
Remon
Remon Bewegingsagoog