Over ons

Ons kantoor is gevestigd in Het Industrie Gebouw, het hipste kantoor van Rotterdam, en ligt op vijf minuten loopafstand van metrostation Oostplein in het centrum van Rotterdam. Zeetours is dé cruisespecialist van Nederland en onderdeel van e-domizil GmbH en kent goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dus waar wacht je nog op? Kom werken bij Zeetours!

30 jaar op rij verkozen tot ‘beste cruisespecialist ‘

Zeetours Cruises wordt sinds jaar en dag door de reisbureaus beloond met de ‘Reisveer’, als beste cruisewinkel van Nederland. In januari 2019 ontving Zeetours Cruises deze prestigieuze award voor ‘Beste Aanbieder Cruises’ voor het 30e jaar op rij. In maart 2018 werd Zeetours Cruises onderscheiden met de Zoover Award voor beste cruise-aanbieder.

Grondlegger van de cruisevakantie in ons land
Als eerste startte Zeetours Cruises in 1962 met het verkopen van cruisevakanties in Nederland.  Gestart als joint-venture van het Holland America Line, maar inmiddels volledig zelfstandig en met meer dan 50 jaar cruise-ervaring.

Volledig cruise aanbod, naar ieders wens
Naast een uitgebreide keuze uit rederijen en vaarroutes, bieden wij  méér dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies en unieke arrangementen tot het eerder vertrekken naar de vertrekhaven, vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij of later terugvliegen.

Service & persoonlijk contact, 7 dagen per week.
Uiteraard is Zeetours Cruises aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.