Over ons

Communicatie is de basis van iedere samenwerking. Betrouwbare communicatie is de basis van ieder succes. Dat geldt natuurlijk voor alle organisaties, maar speelt misschien een nog crucialere rol als medewerkers op meerdere plekken aan het werk zijn. In binnen- en buitenland. Maar ook, om het zo te zeggen, te land, ter zee en in de lucht.
 
Yes Telecom , vestiging IJsselmuiden, weet dat als geen ander, het is de basis van ons bestaan. Ruim 20 jaar geleden startte YEs Telecom onder de toenmalige naam Dekatel met de verkoop van mobiele telecommunicatieoplossingen aan de scheepvaartsector. Een branche die voor de dagelijkse werkzaamheden bij uitstek afhankelijk is van mobiele communicatie. Schepen varen immers overal.
 
De Scheepvaartsector had dan ook van meet af aan unieke oplossingen nodig. De mobiele fax die wij destijds leverden was in die dagen zeker geen gangbaar verschijnsel. Hetzelfde geldt voor de gsm-interface, zeg maar de verbinding tussen twee systemen, die wij in samenwerking met Nokia bouwden. Een bunkerstation in de IJssel in Kampen vormde ons eerste kantoor. Van daaruit verkochten wij Duitse gsm-abonnementen.
 
Van lieverlee namen we ook de facturering ervan voor onze rekening. Zo’n zeven jaar na de start, in 1996, breidden onze Duitse werkzaamheden zich uit met een samenwerkingsverband met Vodafone, dat toen nog Libertel heette. In hetzelfde jaar begonnen we ook met de eerste Nederlandse gsm-abonnementen. In 2000 voegden we België toe aan ons werkgebied en gingen we ook zaken doen met Proximus.
 
Inmiddels hebben we onze samenwerking met Vodafone beëindigd. Wij zijn namelijk vanaf december 2011 een MVNO, wat staat voor Mobile Virtual Network Operator. Yes Telecom heeft een contract afgesloten met KPN waardoor men profiteert van de kwaliteit van het netwerk van KPN en de flexibiliteit van Yes Telecom. Hierdoor kan Dekatel haar eigen abonnementen creëren en aanbieden.
 
Vandaag de dag beheren wij zo’n 48.000 gsm-aansluitingen voor, in totaal, rond de 9.000 bedrijven. Dat maakt ons tot de grootste onafhankelijke telecomdealer. En daar zijn we trots op. Maar het betekent niet dat wij tevreden achterover leunen. Voortdurend zijn wij bezig om onze grenzen te verleggen. Creatief en innovatief. Zodat wij de klanten in de toekomst nóg beter van dienst kunnen zijn.
 
Onze organisatiestructuur is plat. De sfeer is prettig en informeel, de lijnen zijn kort. Bij ons krijgen werknemers alle ruimte om zich te ontplooien. We houden van daadkracht, van eigen initiatieven, van beweging. En van ons mag je verwachten dat wij alles doen om je gemotiveerd en enthousiast te houden.
 
Ben jij klantgericht en vriendelijk? Gaat je hart sneller kloppen van alles wat met telecom te maken heeft? En ben je toe aan een baan bij een bedrijf dat meegroeit met jouw ambities? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Bij Yes Telecom zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden