Over ons

Een bunkerstation op de IJssel in Kampen vormde ons eerste kantoor. Van daaruit verkochten wij Duitse gsm-abonnementen. Hiervan namen we ook de facturering voor onze rekening. Schippers hoefden zich op deze manier geen zorgen te maken dat facturen van telecombedrijven te lang bleven liggen en niet betaald werden. Van hieruit breidden wij onze werkzaamheden verder uit.
 
Ruim 25 jaar geleden startte Yes Telecom onder de toenmalige naam Dekatel met de verkoop van mobiele telecommunicatieoplossingen aan de scheepvaartsector. Een branche die voor de dagelijkse werkzaamheden bij uitstek afhankelijk is van mobiele communicatie. Schepen varen immers overal. De scheepvaartsector had dan ook van meet af aan unieke oplossingen nodig. De mobiele fax die wij destijds leverden was in die dagen zeker geen gangbaar verschijnsel. Hetzelfde geldt voor de gsm-interface, zeg maar de verbinding tussen twee systemen, die wij in samenwerking met Nokia bouwden.
 
Aangezien wij steeds meer met telecommunicatie gingen doen werd besloten om KPN abonnementen te gaan verkopen. We werden dus een leverancier van KPN abonnementen. Waar het in het begin voornamelijk schippers betrof maakten ook steeds vaker andere branches gebruik van onze diensten.
Na een periode van grote groei besloten we om ook Vodafone abonnementen te gaan verkopen. Zo werden wij een onafhankelijke telecomdealer en konden wij onze klanten meer keuzes bieden. We zijn uitgegroeid tot de grootste onafhankelijk telecomdealer in de zakelijke markt.
Na 23 jaar zijn wij sinds 19 december 2011 een zelfstandig virtueel netwerk dat gebruikt maakt van het netwerk van KPN. Vanaf dat moment zetten we onze klanten echt op nummer 1. In het verleden konden we dit niet altijd omdat ook wij moesten voldoen aan de regels van de grote netwerken. Nu maken we onze eigen regels. Hierdoor kunnen wij zijn wat wij altijd wilde zijn; flexibel, pro-actief en vooral duidelijk. Per 1 juli 2016 vallen we onder de Yestelecom-vlag waardoor we nog beter de markt kunnen bedienen.

Yes Telecom biedt nu haar eigen abonnementen aan en bepaalt zelf de voorwaarden. Daardoor bieden wij uiterst flexibele abonnementen aan. Abonnementen met korte looptijden en een pro-actief advies voor de best passende telecomoplossing voor ieder bedrijf.
 
Onze organisatiestructuur is plat. De sfeer is prettig en informeel, de lijnen zijn kort. Bij ons krijgen werknemers alle ruimte om zich te ontplooien. We houden van daadkracht, van eigen initiatieven, van beweging. En van ons mag je verwachten dat wij alles doen om je gemotiveerd en enthousiast te houden.
 
Ben jij klantgericht en vriendelijk? Gaat je hart sneller kloppen van alles wat met telecom te maken heeft? En ben je toe aan een baan bij een bedrijf dat meegroeit met jouw ambities? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Bij Yes Telecom zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden