Waarom onze organisatie

Aan het eind van de maand gelukkig naar je bankrekening kijken? Check!
Je vormt een team met de leukste collega’s - dat je 's avonds al zin hebt om ze morgen weer te zien!
Je wordt dan misschien onze badkameradviseur, maar je bent nog altijd vooral jezelf.

Wij bieden

Naast een aantrekkelijk salaris, ook een mooie bonus!
Training en opleiding. Wij zorgen er gewoon voor dat je leert wat je nodig hebt.
Een goede pensioenregeling, belooft.

Onze recruiter

Over ons

In dit stukje tekst vertellen bedrijven altijd hoe leuk ze zijn. Dat je kunt doorgroeien en dat ze enthousiaste mensen zoeken die willen werken in een dynamische omgeving. Maareh.. als jij enthousiast wordt van onze vacatures, dan weet je gewoon dat je goed zit.

Maar vooruit, toch even kort voorstellen. Wij zijn dus X²O Badkamers - je kunt ons kennen van de vrouw die een bommetje maakt in een bad - en we openen in 2024 onze twintigste showroom. We groeien als een speer in Nederland, maar ook ver daar buiten. Zo hebben we showrooms en webshops in Duitsland, België en dus hier, in Nederland. Om zoveel mogelijk klanten zo goed en leuk mogelijk te helpen, zijn we op zoek naar jou! 

Dusseh, check snel onze vacatures... 



Onze waarden

Durven
Door te durven en te proberen word je vanzelf een pionier in je vak. Die ruimte krijg je van ons. De ondersteuning en het vertrouwen krijg je er gewoon bij!
Meegroeien
Of groeien in een altijd veranderende retailmarkt belangrijk is voor ons? Uiteraard! Wil dat zeggen dat er soms verrassende veranderingen zijn? Ja, maar dat is wel zo leuk en uitdagend, nietwaar?
Ijverig impactvol
De klant centraal stellen? Dat is voor ons niet genoeg. Bij ons ligt de focus op het overtreffen van de verwachtingen van de klant. En dat gaat ons goed af. Check de reviews maar op TrustPilot.
Tikkeltje rebels
Het zit simpelweg in ons DNA om als bedrijf te durven verrassen en te verbazen. Durven tegen de stroom in te gaan. Gewoon durven een beetje gek te doen.
De begeleiding en training tijdens de opleidingsperiode was voor mij een teken dat ze serieus met hun werknemers omgaan. De eerste zes weken wordt je volledig aan de hand meegenomen, maar krijg je ook de vrijheid en ruimte om te ontwikkelen.
Robèrt Showroomadviseur

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Zodra we jouw sollicitatie binnen hebben, gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag!
Telefonische screening
Bij een positieve match o.b.v. jouw CV krijg je een belletje van onze recruiter Aileen. Samen gaan we door jouw CV heen en zo leren we elkaar meteen beter kennen.
Eerste interview
Je gaat langs in één van onze showrooms waar je kennismaakt met de showroommanager en jouw mogelijke nieuwe werkomgeving.
Tweede interview
Tijdens het tweede gesprek krijg je de kans om enkele uren mee te lopen in de showroom en te proeven van de sfeer, werkzaamheden en taken.
Aanbod
Tijdens het tweede gesprek (of op een ander moment) doen we jou een aanbod en bespreken we samen het contract.
Aangenomen
Whoehoeeee, welkom bij X²O Badkamers! Al jouw nieuwe collega's doen een dansje, omdat we blij zijn dat je er bent.