Waarom onze organisatie

Een stabiel familiebedrijf met aandacht voor menselijke waarden
We zijn fier om enkel met topproducten te werken - dat appreciëren ook de klanten!
Lassers kijken naar ons voor expertise, ervaring en innovatie

Wij bieden

Werken vanuit huis mogelijk
Vakantiegeld
Vakantiedagen

Over ons

Wil je graag werken in je eigen streek? Bij ons krijg je alle kansen om een toffe carrière uit te bouwen! Wils Welding is de nieuwe naam van een bedrijf met een rijke geschiedenis. Lastek Nederland en Welding Company zijn op 1 januari versmolten tot Wils Welding. Je komt terecht in een stabiel familiebedrijf, waarvan de roots teruggaan tot 1958! 

Wij zijn actief in het topsegment van de lasmarkt, met een state-of-the-art productgamma en een boel gepassioneerde lasexperts, een mooie combinatie voor onze klanten: lassers die vooruit willen. 

Jij bij Wils Welding? Yes!

Wils Welding is een goede stek om te werken: 

- een aangename werksfeer: denk aan toffe collega's die elkaar allemaal kennen, eettafels in het zonnetje, een HR-afdeling die je in je kracht zet en bijschoolt waar nodig. Denk aan ruimte om te groeien, maar ook ruimte om fouten te maken. Niemand is superman, fouten gebeuren en die gebruiken we als leerproces

- doorgroeikansen: in 2022 koos bvb. onze nieuwe adviseur binnendienst na 6 maanden al voor een avontuur op de baan. Een account manager werd R&D-manager. En een ervaren manager starte een gloednieuwe afdeling op. Eén voor één succesvol doorgegroeide collega's

- korte communicatielijnen: we zijn een familiebedrijf, met menselijke waarden, waarbij iedereen met iedereen praat, spart en grapt. Ook de CEO

- gezonde work-life balance: niet iedereen zit in dezelfde situatie. Waar mogelijk maken we flexibele overeenkomsten. Deels thuiswerk is al lang ingeburgerd bij functies die zich daartoe lenen

We hebben mensen nodig die zich daarin goed voelen. Jij bijvoorbeeld!

 Onze waarden

Familiebedrijf
Bij ons ben je geen nummer, je werkt in een bedrijf dat op lange termijn denkt, met aandacht voor de klant maar evenzeer voor het welbevinden van iedere medewerker.
Innovatief
We zetten in op technische innovatie, wat een zeer leuke dynamiek teweegbrengt in ons bedrijf: vaak nieuw, veel interesse van de buitenwereld, leuke drive.
Klantgericht
Zonder klanten bestaan we niet. We werken aan tevreden klanten, we helpen hen met topproducten en goede service.
Verantwoordelijkheid nemen
In een kleinere organisatie is het belangrijk dat je verantwoordelijkheid aanvoelt, je zit immers nooit strak in je vak, maar werkt samen in een team en bepaalt mee de resultaten.
Sinds kort maak ik deel uit van het team! Zelden zo warm en aangenaam ontvangen. Ze maken producten vanuit het hart! De passie en kunde spatten er vanaf! Ik wil graag mee op reis met de Wils Welding-trein, meebouwen aan toekomstige successen!
Ray Terstall
Ray Terstall Accountmanager

Bij Wils Welding zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Laat van je horen met een CV in bijlage graag.
Telefonische screening
Wij bellen je op wanneer je sollicitatie een mogelijke match is.
Eerste interview
Na wederzijdse interesse volgt een persoonlijk interview, waarin we beiden bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Assessment
Voor bepaalde functie doorloop je een assessment, om nog meer zekerheid te krijgen over je slaagkansen, en welk opleidingstraject voor jou interessant zou zijn.
Aanbod
Is de match er? Dan maken we jou een aanbod op papier en lichten we dit mondeling toe.
Aangenomen
Ga je ervoor? Dan spreken we een datum af wanneer je kan starten.
Onboarding
We voorzien een zeer degelijk onboardingstraject, waarbij wij mee zorgen dat je zal slagen in je job, met voldoening.
Proeftijd
De proeftijd duurt normaal gezien 6 maanden.