Over ons

WestCord Hotels is een hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam , Leeuwarden, Delft en op drie van de waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland. Onze hotels zijn alom bekend. Buiten het feit, dat er veel zorg wordt besteed aan onze gasten, beschikken we ook over uitstekende vergaderfaciliteiten. Wij zijn trots op ons managementteam en medewerkers.
Bij ons mag de gast rekenen op hoge kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht.

Ben je geïnteresseerd om een weekend, een aantal dagen, weken of maanden te werken in een hotel, café of restaurant, dan hebben wij te allen tijde mogelijkheden. Niet alleen binnen de WestCord Hotels, maar ook daarbuiten hebben wij interessante banen. Belangrijk is dat je een positieve werkinstelling hebt, er verzorgd uitziet en weet wat je te doen staat als je een horecabedrijf binnentreedt.

De salariëring bij WestCord Hotels is altijd aantrekkelijk, en op de waddeneilanden verzorgen we prima kost en inwoning. Werken bij WestCord Hotels betekent verder uitstekende carrière vooruitzichten in een dynamisch bedrijf.
WestCord Hotel Delft (voorheen Tulip Inn Delft-IKEA) is ideaal gelegen aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag, naast IKEA.
WestCord Hotel Delft heeft 140 eigentijds ingerichte hotelkamers, voorzien van airconditioning. Zeventien daarvan zijn extra ruime appartementen met faciliteiten, speciaal voor de long-stayers onder de zakelijke gasten. Voor vergadering, conferentie en receptie bieden de 9 modern ingerichte zalen uitstekende mogelijkheden. Het atrium biedt zelfs receptie- en presentatiemogelijkheden tot 200 personen!