Over ons

Wave Kitchen Products (WKP) levert afzuigkappen en verlichting aan keukenverkopers in binnen- en buitenland. Zowel de techniek als het design wordt door eigen mensen doordacht en beoordeeld. WKP heeft het complete traject van het ontwerp tot de aftersales onder haar hoede. Hierbij heeft zij als missie:

Wij staan voor een collectie producten die op alle fronten beter is dan haar voorgaande. Wij zijn in staat om in iedere collectie een aantal verrassende fashion producten te presenteren. Ons product is een meerwaarde voor het keukenontwerp. Eerlijkheid is een belangrijke waarde en terug te vinden in ons advies en gedrag naar mens en omgeving. Een progressieve houding met persoonlijke aandacht is in alle aspecten van het bedrijf terug te vinden.

Met een klein team van 9 gedreven mensen werken we aan onze missie. Er heerst een aanpakcultuur maar er is zeker tijd voor onderling overleg en veel humor. Het bedrijf is gestart als een familie bedrijf en langzaam uitgegroeid. Hoewel de meeste collegaยดs geen familieleden meer zijn, is de sfeer nog steeds familiair te noemen.

We hopen spoedig kennis met je te kunnen maken!