Over ons

Over Warmtebouw Utrecht B.V.
Warmtebouw is als technisch installatiebureau voor alle werktuigkundige installaties (klimaatbeheersing, sanitair en sprinklertechniek) nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. De basis daarvoor wordt al sinds 1970 gevormd door een open, eerlijke en integere manier van zaken doen, gecombineerd met kennis, kwaliteit, innoverend vermogen en vakmanschap.

Al 46 jaar installeert en beheert Warmtebouw de technische werktuigbouwkundige installaties van een groot aantal gebouwen en projecten in de Nederland. Voorbeelden van deze installaties zijn de centrale verwarming, airconditioning, luchtbehandeling, gas- en waterinstallaties, riolering, sprinklerinstallaties etc. Deze installaties komen o.a. voor in banken, kantoren, supermarkten, winkels, scholen schepen en industrie.

Wij verzorgen dit met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team, wat het hart en de basis van ons bedrijf vormt. Als jij je thuis denkt te voelen in deze creatieve en innovatieve omgeving en je herkent jezelf in onderstaande functie- en taakomschrijving, nodigen wij je graag uit om te reageren.

Bij Warmtebouw zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden