Over ons

Wij zijn een technische groothandel met 37 filialen verspreidt over heel Nederland. Daardoor zijn we altijd dichtbij! Wij richten ons actief op de zakelijke markt. Dit doen wij met een breed en compleet assortiment kwaliteitsproducten op het gebied van sanitair, klimaatbeheersing, elektrotechniek, dak, gereedschap, non-ferro metalen, afbouw en leidingsystemen. Daarom zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven die actief zijn in installatie, onderhoud en afbouw: zoals dakdekkers, elektriciens, loodgieters, (cv-)installateurs en klusbedrijven.
 
Wij beloven laagdrempelig en toegankelijk te zijn voor al onze klanten. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk en wij hechten er veel waarde aan dat medewerkers betrokken, vakbekwaam en behulpzaam zijn. Onze medewerkers staan graag klaar voor de klant met hun hoge kennisniveau van de producten en toepassingen en geven ook graag advies!
 
Vanuit de vestigingen of via de webshop bieden wij veel producten aan die direct beschikbaar zijn voor de klant en er zijn nog eens 10.000 producten binnen 24 uur uit voorraad leverbaar. Vihamij is een zeer platte organisatie met een informele werksfeer. 

Bij Vihamij zijn de volgende 4 vacatures beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen