Over ons

Er is veel veranderd in ruim 130 jaar, maar nog steeds worden al onze producten vervaardigd op Nederlandse bodem. Naast houten kozijnen, ramen en deuren biedt Verweij Houttechniek prefab HSB-wanden aan, geheel volgens de bekende Verweij kwaliteit.

Al onze prefab producten worden geheel in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Dit biedt opdrachtgevers en bewoners onbeperkte keuzevrijheid in maatvoering en afwerking, in combinatie met minimale bewonersoverlast en een optimale doorlooptijd op de bouwplaats.

De geconditioneerde productie zorgt bovendien voor hoogkwalitatieve eindproducten.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in goede arbeidsomstandigheden en veiligheid. Dit is duidelijk zichtbaar in onze moderne, ruim opgezette kantoren en fabriekshallen waar alle benodigde hulpmiddelen voorhanden zijn.

Wij hechten waarde aan een goede werkmentaliteit. Dat betekent volgens ons niet alleen hard werken, maar ook β€˜hart voor de zaak’, collegialiteit en het bieden van gezelligheid. Aan het laatste wordt veel aandacht besteed middels barbecues, de jaarafsluiting voor kerst en activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging.

Ontwikkeling
Verweij Houttechniek is een erkend leerbedrijf en werkt intensief samen met opleidingsinstituten binnen de sector. Via het Samenwerkingsverband Hout (www.swvhout.nl) bieden wij jongeren de mogelijkheid om werken en leren te combineren (BBL). Ook zijn er diverse stagemogelijkheden voor hbo-, vmbo- en mbo BOL-studenten.

Daarnaast vindt Verweij Houttechniek het vanzelfsprekend om aan de blijvende ontwikkeling van de eigen medewerkers aandacht te geven door het aanbieden van opleidings- en trainingsmogelijkheden.