Over ons

Ventilex
Onze opdrachtgever, Ventilex in Heerde, bestaat al meer dan 50 jaar. De onderneming is actief in de niche-markt van industriële drogers en mag zich mondiaal tot de top-5 in dit segment rekenen. De belangrijkste klanten zijn te vinden in de voedingsmiddelen-, zuivel-, farmaceutische, mineralen- en chemische procesindustrie.

Alle systemen worden geconfigureerd en geproduceerd op basis van klantspecifieke eisen. Hiervoor beschikt Ventilex over eigen R&D/Engineering, Productie, Assemblage en een Testing Faciliteit (pilotfabriek/laboratorium). Ventilex heeft een team van ruim 70 (vaste) medewerkers. Het merendeel van hen is werkzaam op de hoofdlocatie in Heerde, daarnaast zijn er sales- en service-organisaties in Den Haag en de Verenigde Staten. De rest van de wereld wordt rechtstreeks benaderd via lead generatie dan wel met behulp van een agentennetwerk.
De onderneming maakt sinds 2015 onderdeel uit van de Industry International Group, sindsdien is er een andere wind gaan waaien. Er worden nu hogere eisen gesteld aan de leverperformance (kwaliteit en tijdigheid), kosten-efficiency, veiligheid en ondernemerschap.

Van de Groep & Olsthoorn
Van de Groep & Olsthoorn zoekt én vindt al sinds 1979 de juiste directeuren, managers en C-level-kandidaten voor posities in de sectoren techniek, industrie en logistiek. Zowel voor vaste als interim aanstellingen, nationaal en internationaal. Wij vinden de beste kandidaten uit de markt. Bent u op zoek naar een doorgewinterde directeur? Heeft u een propositie in uw managementteam, directie of raad van bestuur? Of bent u als professional juist zelf toe aan een nieuwe werkomgeving op executive-niveau? Dan bent u bij Van de Groep & Olsthoorn aan het juiste adres.

Excellente kandidaten matchen met topposities, dat is Van de Groep & Olsthoorn. Wij zorgen dat in uw bedrijf de beste mensen op de juiste posities terechtkomen, op C-level of het directie- en managementniveau daar net onder. Onze consultants doen een werkomgevingsonderzoek waarbij ze de organisatiestructuur, de cultuur, de geur en kleur van uw bedrijf leren kennen. Ze komen uit de techniek, kennen de sector en de spelers in de markt.

Bij Ventilex zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden