Over ons

VELUX
Werken bij VELUX betekent werken bij een bijzonder bedrijf dat zorgt voor een duurzame, frisse en gezonde leefomgeving. “Bringing light to life” – bij VELUX brengen wij daglicht tot leven: De kwaliteit van ons leefklimaat verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. We zijn in meer dan 40 landen actief en tellen ruim 10.200 werknemers wereldwijd. Je gaat onderdeel uitmaken van een team van 70 collega’s in Nederland waar klantgerichtheid en kwaliteit centraal staan. We zijn gedreven, loyaal, gemotiveerd en betrokken: kernwaardes commitment, continuous improvement, local inititiatives en mutual respect.

Maar een markt leidende organisatie zijn betekent veel meer dan winst maken alleen, vinden wij bij VELUX. Daarom investeren wij nabij 50% van onze winst in goede doelen via VELUX Foundations. In 2018 was dit 118 miljoen! Lees meer op https://veluxfoundations.dk/. Ook staat duurzaamheid hoog. Onze carbon footprint hebben we reeds met 43% gereduceerd en we hebben uitdagende duurzaamheidstargets voor onszelf gesteld: Sustainability Report.

Wist je bovendien dat werken bij VELUX Nederland betekent dat je werkt bij één van de meest inspirerende bedrijven van Nederland? Dit jaar stonden we op een mooie 20ste plek in de top 40 van meest inspirerende organisaties: https://inspirerende40.nl/