Over ons

Bij Vanboxtel vind je een inspirerende, innovatieve en leerzame werkomgeving, waarin persoonlijke groei voorop staat. En waar je je blijvend kunt ontwikkelen. Niet voor niets hebben we veel collega’s die hier al jarenlang werken.

Vanboxtel is een familiebedrijf met aandacht voor de mens. Informeel, persoonlijk en collegiaal. De gezamenlijke lunch in ons eigen restaurant is altijd een uitstekend moment om collega’s te ontmoeten. Zeker omdat er zo veel verschillende mensen bij ons werken. Van informatici en elektrotechnici tot bedrijfskundigen en alles daartussenin. Zij werken samen in deskundige en hechte teams. Want teamwork vinden we belangrijk bij Vanboxtel. Het persoonlijk karakter zie je ook terug in onze personeelsactiviteiten. Lees hier meer over op onze website.

Vanboxtel uit Boekel ontwikkelt en implementeert al sinds 1989 logistieke IT oplossingen. Mensen en goederen in beweging brengen én houden is hun missie. Volgens veel klanten van dit familiebedrijf maken de mensen met hun instelling ‘afspraak is afspraak’ in de praktijk het verschil. Wat voor werk doen de medewerkers bij Vanboxtel en wat motiveert daarbij?

Bij Vanboxtel BV is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen