Over ons

Utilicht The Light Club is de grootste onafhankelijke specialist in de BeNeLux op het gebied van verlichtingsoplossingen en verlichtingsadvies; Utilicht is gevestigd in Weert met nog een showroom in de Inspirium Hospitality Mall in Breda en Amsterdam. 

Utilicht bestaat al sinds 1986. Het is een professionele en flexibele organisatie waar het licht in hart en ziel zit. Al meer dan 35 jaar verwezenlijken de medewerkers van Utilicht vele wensen op verlichtingsgebied. 

Utilicht gaat verder dan alleen ontwerpen en verkopen. Utilicht maakt lichtadviezen op maat die rekening houden met belangrijke aspecten zoals de hoeveelheid licht en het energieverbruik, maar ook met zaken als sfeer, uitstraling en beleving.

Utilicht heeft een eigen techniek- en productie afdeling, waar alle ontwikkelingen op het gebied van LED nauwgezet worden gevolgd.

Utilicht levert op vele soorten projecten: winkels, kantoren, gezondheidscentra, sporthallen, horeca, scholen of magazijnen. Utilicht levert compleet, dus ook buitenverlichting, noodverlichting en industriele verlichting zit in het assortiment.
In het klantenbestand bevinden zich o.a. installatiebedrijven, architecten, diverse winkelketens zoals HEMA en Hunkemöller en hospitality klanten zoals de Van der Valk Hotels.

Utilicht heeft ± 45 medewerkers in dienst. Daarnaast werken op de productie afdeling van Utilicht ook collega's met een 'afstand tot de arbeidsmarkt'. Het is een bedrijf met een informele werksfeer; het is hard werken, maar wel met plezier!

Bij Utilicht BV is de volgende vacature beschikbaar: