Waarom onze organisatie

Ik heb vaak het gevoel dat ik aan het hobbyen ben, zo leuk is dit werk
Techniek, innovatie en vrijheid. Wat wil een techneut nog meer?
We staan aan de wieg van de producten en oplossingen van morgen.

Wij bieden

Werken vanuit huis mogelijk
(betaald) ouderschapsverlof
Gratis sportmogelijkheden op onze campus

Over ons

Op zoek naar een baan die ertoe doet?

om werken bij de technische universiteit waar mensen op de eerste plaats komen en creëer nieuwe mogelijkheden voor jezelf en onze samenleving. Of je nu wetenschapper bent of docent, bestuurder of facilitator, denker of doener, energiek leider of stille supporter – bij de Universiteit Twente weet je zeker dat wat je doet, belangrijk is … en dat jij dat ook bent. 


People First

Bij de UT draait het om mensen: People First, in lijn met de High Tech Human Touch-filosofie van onze universiteit. Bij alles wat we doen staan het welzijn en de toekomst van onze studenten en medewerkers voorop.
Jouw werk bij de Universiteit Twente doet ertoe. Net zoals jouw ambitie, talenten, ideeën en initiatieven. Groei als professional in een open, inclusieve en ondernemende omgeving. Jouw welzijn en groei op persoonlijk en professioneel gebied zijn onze belangrijkste prioriteiten. Groei je met ons mee?


Bouw aan een betere wereld

Zorg voor positieve impact bij de Universiteit Twente. Van ultramoderne researchmogelijkheden tot het MESA+ Instituut voor Nanotechnologie, TechMed Centrum en het Digital Society Instituut. Alle middelen liggen hier binnen handbereik om nieuwe technische doorbraken te realiseren. Welke functie past het best bij jou?


Onze waarden

Human Touch
Bij de Universiteit Twente draait het om mensen. Bij alles wat we doen staan het welzijn en de toekomst van onze studenten en medewerkers voorop.
Duurzaamheid
Onze studenten en medewerkers krijgen alle begeleiding die ze nodig hebben in hun zoektocht naar ecologische, sociale en economische duurzaamheid.
“Techniek, innovatie en vrijheid. wat wil een techneut nog meer?”
Quint Meinders
Quint Meinders Research Engineer