Over ons

We leven in een tijd waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Er is veel te kiezen. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële situatie. Dat u het totaalplaatje kent en weet welke risico’s u wel en niet wilt dragen. Alleen, met uw partner of gezin, of als ondernemer.
 
Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag.
 
Univé bestaat nog steeds uit 12 regionale coöperaties die ieder hun eigen deel van Nederland bedienen.  Univé Zuid-Holland is een van die 12 regionale coöperaties.
 
Het werkgebied van Zuid-Holland is de provincie Zuid-Holland. Met 6 verzekeringswinkels in het werkgebied, is er voor de klant altijd een adviseur van Univé  in de buurt. Onze kantoren zijn gevestigd in Delft, Zoetermeer, Gouda, Capelle aan den IJssel, Roelofarendsveen en Naaldwijk. De adviseurs van Zuid-Holland worden vanuit Delft regionaal ondersteund door een groep collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, hr, ict en bijvoorbeeld schadeafhandeling.
 

Bij Univé Zuid-Holland UA is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen