Waarom onze organisatie

Een dynamische omgeving
Leuke personeelskorting op al onze artikelen
Werken in een betrokken en leuk team!

Wij bieden

Met je personeelspas krijg je 20% korting op alle artikelen uit ons restaurant
Opleidingsbudget
Pensioen

Onze recruiter

Suzanne van der Molen Kuipers

Over ons

De Bosrand is een groeiend en bloeiend familiebedrijf dat in 1980 is opgericht. Wij, de zes kinderen, werken samen met onze ouders in het bedrijf. We willen iedereen laten genieten van een sfeervolle groene leefomgeving. Ons tuincentrum kent onder andere een groot assortiment aan bloemen, planten, sfeerartikelen, een gezellig tuinrestaurant en een dierenafdeling. Wij willen mensen inspireren en informeren op het gebied van huis, tuin en dier.

Inmiddels bestaat het bedrijf uit vijf tuincentra  (Wassenaar, Oegstgeest, Alphen a/d Rijn, Rijsbergenen Woerden), twee groothandels (Wassenaar en Rijsbergen), een distributiecentrum (Oegstgeest) en eigen kwekerijen (oa in Rijnsburg).

In 2020 is het nieuwste tuincentrum met het distributiecentrum in Oegstgeest gerealiseerd met een nieuw hoofdkantoor. waar wij het team voor de webshop, marketing, ICT en de productinformatie verder gaan uitbreiden.

Wij blijven investeren in de toekomst van het bedrijf en in ons team zodat ook de volgende generatie trots kan zijn op De Bosrand en een bezoek aan onze winkels een mooie beleving blijft. Kom jij ons daarbij helpen en het team versterken?


Onze waarden

Familiebedrijf
De zes kinderen van de 2e generatie werken dagelijks samen met het team om het bedrijf succesvol voort te zetten voor de volgende generatie.
Informeel
De Bosrand is een informele organisatie met korte lijnen.
Persoonlijke ontwikkeling
Het succes van onze onderneming is te danken aan de inzet en kennis van onze mensen, We investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers.
Kundig
Onze medewerkers zijn bevlogen en delen hun kennis en vakmanschap met onze klanten en collega's.
Groen
Groen is hoe we denken, wie we zijn en waar we vandaan komen. Samen maken tuinen en huizen groener en sfeervoller
Uniek
We vervullen de hele groenketen zelf met onze kwekerijen, groothandels en tuincentra. En we niet aangesloten bij een formule waardoor we ons goed kunnen onderscheiden en onze eigen koers kiezen.

Bij Tuincentrum De Bosrand BV zijn de volgende 86 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een vacature bij De Bosrand! Je solliciteert eenvoudig online. Meteen ontvang je een ontvangstbevestiging.
Eerste reactie
Binnen vijf werkdagen ontvang je terugkoppeling op je sollicitatie. Zien we voldoende aansluiting? Dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op locatie.
Eerste interview
Het eerste gesprek het je met de (assistent) bedrijfsleider van de locatie. We maken kennis met elkaar en bespreken jouw en onze wensen.
Aanbod
Hebben wij een goed gevoel na het eerste gesprek dan volgt er direct een aanbod.
Aangenomen
Yes je bent aangenomen! Welkom in ons team :) op de eerste dag staat er een groen welkomst cadeau op je te wachten.
Onboarding
Tijdens deze fase zullen we je alles leren over De Bosrand en de groen kennis die je wellicht nog mist.
Proeftijd
Je proeftijd van twee maanden is voorbij! Na een einde proeftijd gesprek met je leidinggevende ben je klaar voor een mooie en groene carrière bij De Bosrand.