Over ons

De Bosrand is een groeiend en bloeiend familiebedrijf dat in 1980 is opgericht. Wij, de zes kinderen, werken samen met onze ouders in het bedrijf. We willen iedereen laten genieten van een sfeervolle groene leefomgeving. Ons tuincentrum kent onder andere een groot assortiment aan bloemen, planten, sfeerartikelen, een gezellig tuinrestaurant en een dierenafdeling. Wij willen mensen inspireren en informeren op het gebied van huis, tuin en dier.

Inmiddels bestaat het bedrijf uit vijf tuincentra  (Wassenaar, Oegstgeest, Alphen a/d Rijn, Rijsbergenen Woerden), twee groothandels (Wassenaar en Rijsbergen), een distributiecentrum (Oegstgeest) en eigen kwekerijen (oa in Rijnsburg).

In 2020 is het nieuwste tuincentrum met het distributiecentrum in Oegstgeest gerealiseerd met een nieuw hoofdkantoor. waar wij het team voor de webshop, marketing, ICT en de productinformatie verder gaan uitbreiden.

Wij blijven investeren in de toekomst van het bedrijf en in ons team zodat ook de volgende generatie trots kan zijn op De Bosrand en een bezoek aan onze winkels een mooie beleving blijft. Kom jij ons daarbij helpen en het team versterken?