Over ons

Trekpleister is onderdeel van de internationale A.S. Watson Group; de grootste internationale retailer op het gebied van health & beauty in Azië en Europa. Behalve Trekpleister horen in Nederland ook de succesvolle retailformules Kruidvat, ICI PARIS XL en Pour Vous bij de A.S. Watson Group.

Bij Trekpleister werk je voor een klantgerichte buurtdrogist met accent op gezondheid, vitaliteit en met verrassende aanbiedingen tegen lage prijzen. Trekpleister heeft ruim 140 filialen in Nederland, en dat aantal groeit nog steeds. Voor onze medewerkers betekent dat doorgroei- en opleidingsmogelijkheden bij Trekpleister volop gestimuleerd worden. 
 
Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, zoals de HR Proffie, en dit jaar zijn we uitgeroepen tot Top Employer! Dit betekent dat we niet alleen beloven dat we in je investeren, maar het ook echt doen.

Bij Trekpleister | A.S. Watson Health & Beauty Benelux zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden