Waarom onze organisatie

We staan als organisatie midden in de maatschappij en zijn maatschappelijk betrokken!
We vinden actuele thema's, zoals Diversiteit & Inclusie en een Veilige Werkcultuur erg belangrijk!
We hebben een prachtige campus, op wandelafstand van Het Wandelbos!

Wij bieden

41 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband!
Een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen!
De mogelijkheid tot hybride werken!

Onze recruiter

Jente Roorda

Over ons

Over onze organisatie

Bij Tilburg University werken 2.400 medewerkers: 1.400 collega’s als wetenschapper en 1.000 als ondersteuner. Onze wetenschappers werken samen in de schools Tilburg School of Economics and Management, Tilburg Law School, Tilburg School of Social en Behavioral Sciences, Tilburg School of Humanities en Tilburg School of Catholic Theology en het instituut TIAS School for Business and Society. Onze ondersteuners werken samen in de divisies Academic Services, Human Resources, Finance & Control, Marketing & Communicatie, Library & IT services, Facility Services en Executive Services. Samen helpen zij de samenleving en de wetenschap verder met onderzoek en onderwijs aan zo’n 20.000 studenten. 

Werkomgeving en cultuur

We bieden een uitdagende, inclusieve werkomgeving aan mensen die van elkaar verschillen in leeftijd, gender, geaardheid en culturele en religieuze achtergrond. Zij waarderen het werken bij onze universiteit. In onze Medewerkers Monitor 2022 gaven collega’s hiervoor gemiddeld een 7,6. Onze campus met bij elkaar liggende gebouwen stimuleert community-vorming. Onze cultuur kenmerkt zich door de waarden curious, connected, caring en courageous. Daarbij passen teamspelers met een open, onderzoekende geest, aandacht voor elkaar en moed; collega’s die elkaar ondanks de verschillen waarderen en zo zorgen voor een veilige werksfeer.

Loopbaan bij Tilburg University

Wij bieden ondersteunend personeel een aantrekkelijke werkplek in een dynamische, internationale omgeving. Je krijgt bij ons volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en een afwisselende loopbaan. Je werkt met collega’s binnen en buiten je team van wie je erg veel kunt leren. Of je nu gaat werken bij onze beleidsafdeling of in disciplines zoals hr, finance, ict, communicatie, bestuursondersteuning of facilitaire diensten, bij ons maak je deel uit van de universitaire gemeenschap. Je draagt bij aan kennis die van grote meerwaarde is voor de maatschappij. Daarnaast help je met jouw talenten nieuwe generaties studenten. Dit kan zelfs zeer direct als studentendecaan of loopbaanadviseur.

Campus Tilburg University


Onze waarden

Curious
We willen graag nieuwsgierig zijn! Dat geldt voor alle medewerkers, studenten, alumni en onderzoekers.
Caring
We willen zorgzaam zijn! We willen de maatschappij begrijpen en bestuderen, maar ook bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Dat is wat ons drijft.
Connected
We willen verbonden zijn! Verbondenheid met onze omgeving en verbondenheid binnen onze universiteit.
Courageous
We willen moedig zijn! Moedig zijn betekent doelen stellen die soms de vraag oproepen: zijn ze wel realistisch? Eenieder moet dan toch de durf hebben besluiten te nemen.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
De sollicitatie bestaat uit het uploaden van het CV en een motivatiebrief.
Eerste reactie
Na de sollicitatie krijgen kandidaten direct een mail met bevestiging van de sollicitatie.
Eerste interview
Na het sluiten van de vacature op de vooraf gestelde datum worden de interviews met de kandidaten gepland. Dit gebeurt per mail.
Tweede interview
Na een positief eerste gesprek worden tweede gesprekken ingepland. Dit gebeurt wederom per mail.
Aanbod
Na een positief tweede gesprek volgt een aanbod. Uiteraard bestaat de mogelijkheid dat een derde gesprek wenselijk is vanuit werkgevers- of kandidaatkant.
Aangenomen
Na het accepteren van het aanbod zijn wij als werkgever uiteraard hartstikke blij en kunnen we gaan uitkijken naar een mooie tijd samen!