Over ons

Thermaflex is een toonaangevend producent van voorgeïsoleerde kunststof leidingen en isolatie materialen die vervaardigd worden op basis van milieuvriendelijke polyolefine technologie. De basis voor het huidige Thermaflex is gelegd in 1976 in Nederland met de ontwikkeling van nieuwe ideeën op het gebied van thermoplastische schuimen. Vandaag de dag heeft dit geresulteerd in een wereldwijde internationale organisatie, welke garant staat voor het vervaardigen en leveren van hoogwaardige producten en diensten.

Met veel gevoel voor ondernemen, visie, moed, creativiteit, principes en professionaliteit, maar ook zeker met respect voor de mensen binnen de organisatie, is een groep van bedrijven gecreëerd waarbinnen het voor een ieder mogelijk is zich verder te ontplooien, om zo bij te dragen en deel uit te maken van het Thermaflex succes.

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk. Dit is ook meteen het hart van de organisatie waar de innovatie en ontwikkelingen plaatsvinden. De voortdurende groei van onze business heeft inmiddels geresulteerd in een netwerk van internationale verkoop-, productie-, en distributiebedrijven in Europa, Midden-Oosten, Azië en Amerika. Onze producten zijn inmiddels in meer dan 40 landen verkrijgbaar, verspreid over de hele wereld.