Waarom onze organisatie

Wie weet mag het zeggen, jouw mening doet ertoe.
We doen het net even anders dan con-collega’s, wij gaan voor specialisme
Korte lijnen, trots, humor, weinig hiërarchie, goede sfeer, kom het gewoon eens ervaren.

Wij bieden

Targetregeling, max 4% over het jaarsalaris. Winstregeling is afhankelijk vh bedrijfsresultaat.
Werken vanuit huis mogelijk
Beschikbare premieregeling bij Allianz. De premie wordt betaald door de werkgever.

Over ons

Rensa Family is een internationale groep van familiebedrijven die als toeleverancier in de installatiesector opereert. De Rensa Family bestaat uit Rensa Family Company en onder meer de gespecialiseerde groothandels: CEA (Duitsland), DEWEtech (Duitsland), Gafco, GévierDales, Inexeon, Libra Energy, Rensa Verwarming & Ventilatie, Uniprest (Roemenië) en Verholt.

De gemeenschappelijke waarden van deze (uitsluitend) familiebedrijven zijn de verbindende factor; klantgericht denken en doen, altijd klaarstaan voor een ander en een stap extra zetten om elkaar verder te helpen. Onze kennis en innovatiekracht zetten we dagelijks in om onze klanten een voorsprong te geven. Deze betrokkenheid zit in ons DNA en is wat wij met elkaar gemeen hebben.

Oog voor toekomstige generaties
Zoals je van een familie mag verwachten handelt Rensa Family vanuit het hart met oog voor de wereld om haar heen. Met de volgende generaties in het achterhoofd, investeert Rensa Family niet alleen in duurzame logistiek, maar ook in een duurzame toekomst. Zo bouwde Rensa Family recentelijk in Doetinchem een nieuw distributiecentrum dat volledig energieneutraal is.

Samen voor succes en groei
Samenwerken met specialisten uit Rensa Family betekent samenwerken met betrokken vakmensen, die de projecten van klanten beschouwen als hun eigen projecten. Zo komen we samen telkens tot slimme, duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar de installatiebranche mee te maken heeft. Onze kennis en innovatiekracht zetten we dagelijks in om onze klanten een voorsprong te geven.

Bouw met Rensa Family aan jĂłuw toekomst
Rensa Family daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Of je nou magazijnmedewerker bent of directeur, je werkt omdat je het leuk vindt om samen met je collega’s een prestatie neer te zetten waar je trots op bent. Binnen Rensa Family krijg je het vertrouwen en de ruimte om te excelleren in jouw vakgebied. Daarbij leren wij van jou en jij van ons en komen we steeds een stapje verder. Samen op weg naar een duurzame toekomst. Dát is de familiegedachte!

Kijk op werkenbijrensafamily.nl voor al onze vacatures (klik boven op ons logo)!



Onze waarden

Familiebedrijf
We zijn een modern en succesvol familiebedrijf met oog voor het welzijn van onze medewerkers en duurzaamheid.
Duurzaamheid
We zijn de eerste groothandel in Europa met een 4e Lean & Green ster. We hebben een ambitieuze en glasheldere doelstelling: in 2030 willen we CO2-, energie- en afvalneutraal zijn.
Persoonlijke ontwikkeling
Wij bieden jou persoonlijke en zakelijke groei in een informele bedrijfscultuur met korte lijnen en volop ruimte voor ontwikkeling, creativiteit en eigen inbreng.
Samen
Samen zorgen we ervoor dat het goedkomt, dat is onze slogan.
Informeel
Korte lijnen, open deuren, elkaar helpen en niet strak in het pak.
Klantgericht
In het klanttevredenheidsonderzoek onder W-installateurs heeft Rensa al meerdere malen de hoogste score behaald. Een mooi compliment van onze klanten.
Vertrouwen
Wij geven je het vertrouwen en de ruimte om te excelleren in jouw vakgebied. Wij ondersteunen je met een gedegen inwerktraject, opleidingen en trainingen (functiegericht en persoonlijke ontwikkeling).
Nuchter
Of je nou magazijnmedewerker bent of directeur, je werkt omdat je het leuk vindt om samen met je collega’s een prestatie neer te zetten waar je trots op bent.
Het werken in de installatiebranche is fantastisch. Bezig zijn met techniek, innovaties en commercie in een no nonsens omgeving. En dat in een familiebedrijf dat zich door logistieke en technische prestaties onderscheidt van anderen.
Marc Greve
Marc Greve Vestigingsdirecteur

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via het sollicitatieformulier verzend je je CV en evt. motivatie. Liever eerst even bellen? Dat kan natuurlijk ook.
Eerste reactie
Wij komen z.s.m. bij je op jouw sollicitatie terug. We streven je binnen een week contact met je op te nemen.
Eerste interview
Tijdens het oriënterend gesprek nemen we daarom de tijd om uitgebreid kennis te maken.
Assessment
Bij enkele functies kiezen wij ervoor om een assessment af te nemen. Het assessment bestaat uit een intelligentietest, persoonlijkheidstest (OPQ) en een drijfverenanalyse.
Tweede interview
Is de vonk overgeslagen? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreider in op de functie, het team en jouw ervaring en expertise.
Aanbod
Ben je na de tweede ontmoeting nog net zo enthousiast en is dat gevoel wederzijds? Dan doen we je graag een contractvoorstel bestaande uit een passend salaris en mooie arbeidsvoorwaarden.
Onboarding
Wij vinden het belangrijk dat jij je direct thuis voelt bij Rensa Family. We laten je uitgebreid kennismaken met de werkzaamheden op de afdeling en staat er een leuke introductiedag op het programma.