Over ons

Waar staat Team voor

Team Kappers onderscheidt zich door het knippen zonder afspraak en het heldere concept. We knippen, kleuren en stylen voor aantrekkelijke prijzen, zodat je er altijd goed uit kunt zien. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en dat je altijd tevreden de salon weer verlaat.
Onze missie

Het snel en goed knippen van onze klanten, met een persoonlijke benadering zonder afspraak, in een gezellige en huiselijke sfeer, voor een vriendelijke en duidelijke prijs, zodat onze klanten er vlot en modieus bijlopen.
Onze visie

De behandeling is snel, maar met een buitengewoon goede beleving en kwaliteit. Bij Team Kappers is het altijd gezellig en er heerst een warme, huiselijke sfeer in de salon. Team is echt een kapper waar iedereen graag terugkomt. Sterker nog, Team is voor haar klanten een tweede huiskamer.
Onze kernwaarden

Bij Team Kappers werken we vanuit drie belangrijke kernwaarden:
– Laagdrempelig en kundig
– Snel en gemakkelijk
– Gezellig
Onze garanties
Knippen zonder afspraak

Wij werken zonder afspraak, dus je kunt binnenlopen wanneer het jou uitkomt.
Gediplomeerde kappers

Team Kappers staat al jaren bekend om de vaktechnische opleiding. We hebben een speciaal intern scholingsprogramma, dat iedere kapper doorloopt. We doen mee aan wedstrijden en andere creatieve initiatieven om talent te stimuleren.

 

Bij TEAM Kappers zijn de volgende 25 vacatures beschikbaar: