Over ons

Student Select zoekt voor Thuisbezorgd.nl :
Fietsbezorgers!


Thuisbezorgd is onderdeel van Takeaway.com.  Takeaway.com is de toonaangevende online marktplaats voor voedselbezorging, gericht op het verbinden van consumenten en restaurants via haar platform in 9 Europese landen en Vietnam. Takeaway.com biedt een online marktplaats waar vraag en aanbod voor het afleveren en bestellen van eten samenkomen.

Takeaway.com erkent zijn diverse en getalenteerde personeel als het meest waardevolle bezit. De gezamenlijke inspanningen en toewijding van onze medewerkers helpen een commitment aan restaurants en consumenten na te streven om het online bestellen van eten eenvoudiger en effectiever te maken.

We trekken flexibele en flexibele mensen aan die in staat zijn om effectief om te gaan met groei en snel te reageren op veranderende omstandigheden. Onze toewijding aan onze medewerkers is om een werkomgeving te bieden die ons inspireert om trots te zijn op wie we zijn, onze mensen te ondersteunen met de juiste tools om effectief te werken en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en carrière bij Takeaway.com.

Bij Takeaway.com bepalen we wat er moet gebeuren in plaats van te beslissen wat we kunnen doen. Dit resulteert in een levendige organisatiecultuur die niet als een antwoord moet dienen. Maar we nemen tijd voor elkaar. We zijn serieus in het respecteren van elkaar. En het spreekt voor zich dat we samen serieus plezier hebben, bijvoorbeeld tijdens het strandfeest, skivakantie, vrijdagpizza-feest, enzovoort.
 

Bij Student Select B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen