Over ons

Stepping Stones

In het voormalig Augustijnenklooster in Witmarsum, gebouwd in 1902, verwachten wij begin volgend jaar een schitterende zorgvilla te openen met 25 +2 appartementen waar intensieve ouderenzorg wordt geboden. Momenteel wordt het klooster verbouwd tot een fijne locatie voor belevingsgerichte zorg op maat waar het kenmerkende familiegevoel van Stepping Stones goed tot zijn recht komt.

 

 

Stepping Stones, onderdeel van Korian Nederland, biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

 

Onze 18 sfeervolle zorgvilla’s bevinden zich door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling. Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten maar we zorgen ook voor genoeg privacy. Elke zorgvilla heeft een vast team, dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

Bij Stepping Stones Zorgvilla Witmarsum zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.