Over ons

Stepping Stones

In Tilburg opent Stepping Stones naar verwachting eind van het jaar zorgvilla Tilburg op een wel heel bijzondere locatie! Het kerkgebouw “De Heilige Margarita Maria Alacoque” is gerealiseerd in 1922 en sinds 2016 niet meer actief in bedrijf. Samen met de bijbehorende pastorie wordt de locatie momenteel verbouwd tot zorgvilla waarbij er 25 zorgstudio’s in het kerkgebouw komen en 7 zorgstudio’s in de voormalige pastorie. Met haar karakteristieke uitstraling, bijzondere locatie en niet te vergeten indrukwekkend aangelegde en besloten tuin, draagt de zorgvilla bij aan een unieke woon-/zorgvoorziening voor intensieve ouderenzorg in Tilburg.

Stepping Stones, onderdeel van Korian Nederland, biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Onze 18 sfeervolle zorgvilla’s bevinden zich door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling. Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten maar we zorgen ook voor genoeg privacy. Elke zorgvilla heeft een vast team, dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

Bij Stepping Stones Zorgvilla Tilburg is de volgende vacature beschikbaar: