Over ons

De tweede zorgvilla die naar verwachting deze zomer haar deuren opent is Villa Nova in Leusden!  Villa Nova is ons allereerste volledige nieuwbouwproject en opent naar verwachting haar deuren in de zomer van 2019.

De naam van zorgvilla Nova betekent ‘nieuw’ in het Latijn. Niet alleen omdat dit onze eerste nieuwbouwproject is, ook omdat veel bewoners de zorgvilla straks hun nieuwe (t)huis gaan noemen. Er worden 21 appartementen ontwikkeld op een steenworp afstand van Amersfoort, een levendige stad met een rijke historie, vele gezellige terrassen en leuke winkels.De teams van Stepping Stones zetten zich in om de beste kwaliteit van wonen, welzijn en zorg te bieden aan onze bewoners. Hieronder vallen zowel de zorgteams op locatie als het medewerkersteam op ons hoofdkantoor. Met elkaar werken we elke dag, avond, week en weekend om onze bewoners zich thuis te laten voelen, hun familie te ondersteunen en de kwaliteit en continuïteit van Stepping Stones te verbeteren. Het succes van Stepping Stones ligt bij de kwaliteit van medewerkers en de onderlinge samenwerking, zowel in de villa als met het hoofdkantoor.

Stepping Stones als werkgever
Tevreden teams leveren tevreden bewoners. Wij hechten daarom ook belang aan samenwerking tussen en ontwikkelingen van onze vaste medewerkers, stagiaires én vrijwilligers. Wij ontwikkelen persoonlijk leiderschap, het nemen van eigen verantwoordelijkheid, en verhogen daarmee de kwaliteit van onze welzijn- en zorgactiviteiten. Hierbij gaan wij uit van de kwaliteiten en mogelijkheden van het team en de individuele medewerkers.

Jouw toekomst bij Stepping Stones
Wil jij deel uitmaken van een groeiende en succesvolle organisatie met hart voor de dementiezorg? En ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Voor meer informatie en een sfeerimpressie van onze villa’s bekijk onze website (klik op ons logo).
 

Bij Stepping Stones Zorgvilla Nova zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: