Over ons

Kom jij ons met jouw kennis en vaardigheden versterken? Bij ons werk je samen met anderen die het ook belangrijk vinden om vanuit eigen expertise een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Behalve een werkplek binnen een maatschappelijk betrokken organisatie bieden we je ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Wat is SRO?

Vastgoed
SRO beheert en exploiteert gemeentelijk vastgoed voor onder andere de gemeente Amersfoort en de gemeente Haarlem. Bij dit vastgoed kun je denken aan een bibliotheek, historische gebouwen in de binnenstad, gebouwen van scholen of welzijnsinstellingen, sporthallen, zwembaden, maar zelfs buurthuizen en een gemaal. De vastgoedafdeling beheert dit vastgoed en maakt de meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Onze technische dienst voert een deel van dit onderhoud uit en zorgt daarnaast voor de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en storingsdienst. Ook onderhouden ze de technische installaties van de zwembaden.

Binnen- en buitensport
Onze afdeling buitensport draagt zorg voor onderhoud van de sportvelden en het groen rondom onze accommodaties. Zaaien, maaien, snoeien, maar ook het onderhoud van de kunstgras- en gravel- velden en atletiekbanen. We beheren de sporthallen waar we niet alleen zorgen voor een schone en werkende accommodatie, we beheren ook de huurcontracten en onderhouden contacten met de sportverenigingen.

Zwembaden
In de zwembaden doen we de volledige exploitatie. We bemensen de frontoffice, de horecagelegenheid, maar ook in de zwemzaal staan onze medewerkers. We geven zwem-ABC maar ook de lessen aan de verschillende doelgroepen.

Sportservice
De buurtsportcoaches van SRO geven uitvoering aan het sportbeleid van de gemeente Amersfoort. Met sportstimulering zorgen ze voor een passend sportaanbod voor iedereen, ook voor wijkbewoners met overgewicht, rondhangende jongeren, eenzame senioren en ouders met peuters.

Een zeer diverse en boeiende organisatie, met gepassioneerde, bevlogen en energieke medewerkers: dat is SRO!

Bij SRO zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: