Waarom onze organisatie

11 specialismen, 1 loopbaan
Samen sterker!
Cliënten helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO GGZ
Ruim aanbod aan cursussen en scholing
Vitaliteitsbudget €150,-

Over ons

De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam (SPA) biedt als stedelijke crisisdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp aan mensen in acute psychische en psychiatrische nood op het gebied van Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGz) en Algemene Geestelijke Gezondheidszorg (AGGz). De SPA is een samenwerkingsverband van Arkin en GGZ inGeest en is als organisatie onderdeel van Arkin.

De hulp en behandeling die dagelijkse geboden wordt, geschiedt deels in een onderzoeksruimte voor acute opvang bij de Kliniek 1e Constantijn Huygensstraat te Amsterdam. Cliënten kunnen 24/7 voor een acute psychiatrische beoordeling verwezen worden en komen betreffende het OGGz-deel veelal in beeld via de politie. Deze cliënten worden in beveiligde kamers opgevangen. Buiten kantooruren worden ook meldingen behandeld die onder andere via huisartsen binnen komen. Het betreft personen die in een crisis verkeren, waarbij het vermoeden op psychiatrische problematiek bestaat.


Onze waarden

Lef
Lef tonen, verantwoordelijkheid nemen, durven gaan voor wat goed is voor cliënten hier de ruimte voor krijgen. Ruimte krijgen van ons voor nieuwe initiatieven om de zorg te verbeteren.
Nieuwsgierig
Nieuwsgierig zijn naar elkaar en met plezier blijven leren en ontwikkelen. De mogelijkheid krijgen van ons om de expert te worden op gebied van psychiatrie en verslavingszorg.
Verbinding
Verbinding maken op alle aspecten niveaus en specialismen, zowel intern en extern. Elkaar blijven zien en waarderen. Samen sterker!

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie
Je ontvangt altijd een (telefonische) reactie op je sollicitatie.
Eerste interview
Na het eerste contact volgt een gesprek om elkaar beter te leren kennen.
Tweede interview
Een vervolg gesprek of er een meeloopdag.
Aanbod
Wij doen je een mooi aanbod.
Aangenomen
Start met je nieuwe droombaan.