Over ons

Solid Partners is een full service ICT dienstverlener. Samen met jou gaan we voor de meest optimale inrichting van je IT omgeving, zorgen we voor tevreden gebruikers, borgen we de kwaliteit en is je data altijd veilig. We zijn een team van ervaren IT professionals die jou graag helpen met het realiseren van jouw ambitie door op een persoonlijke en pro-actieve manier met je samen te werken. We onderscheiden ons door op strategisch niveau mee te denken, ons brede dienstenpakket, door echt te automatiseren en met een excellente transparante dienstverlening. 

Dit zie je terug in onze oplossingen, onze manier van communiceren en de vergaande automatisering van onze eigen processen. Hierdoor zijn we minder met techniek bezig maar kunnen we ons samen focussen op wat voor jou echt van toegevoegde waarde is. Bekijk onze referenties en zie welke voordelen zij ervaren in de samenwerking die we veelal al jarenlang hebben. 

Wil jij ook de garantie dat je optimaal gebruik maakt van de modernste technologie? Neem dan contact met ons op zodat we jou de best passende oplossing kunnen bieden. Waar niet alleen je gebruikers blij van worden maar ook jouw klanten.