Over ons

Solar Group is een toonaangevende Europese sourcing- en servicesonderneming die voornamelijk actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek. Onze kernactiviteit richt zich op product sourcing, waardetoevoegende services en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten.


Wij geloven in de kracht van het woord 'ja'
We streven er altijd naar de unieke en authentieke behoeften van onze klanten te begrijpen, zodat we relevante, persoonlijke en waardetoevoegende services kunnen leveren en van onze klanten winnaars kunnen maken.
 

Wij leveren wat je nodig hebt
Als sourcing- en servicesonderneming richten wij ons op de individuele klant. We werken nauw met je samen om je services op maat te bieden die je ondersteunen bij jouw inspanningen om dagelijkse processen te optimaliseren, vaardigheden te ontwikkelen en meer winst te maken.
 

Onze snelle en nauwkeurige levering kan helpen jouw productiviteit te verhogen.
We leveren de juiste producten op tijd, precies waar, wanneer en hoe je deze nodig hebt. We hebben het beste distributiesysteem en de meest toegewijde werknemers.
 

Een sterk, beursgenoteerd bedrijf.
In 2018 bedroegen onze inkomsten in totaal ongeveer 11 miljard DKK en we hebben momenteel ongeveer 3000 werknemers.
Solar A/S is sinds 1953 genoteerd aan de Nasdaq Kopenhagen met de verkorte naam SOLAR B. De voorraad is opgenomen in de MidCap+ index.
 

Management.
De voorzitter van de Raad van Bestuur van de Solar Group is hoogleraar lic. scient. Jens Borum. De directie van het bedrijf bestaat uit CEO Jens Ellegaard Andersen, CFO Michael H. Jeppesen en CCO Hugo Dorph.
 

Strategie.
We willen ons bedrijf rendabel laten groeien. Dit doen wij door ons te richten op de volgende drie strategische prioriteiten: 1. Onze positie als Europees sourcing- en servicebedrijf versterken 2. Prestaties verbeteren door verminderde complexiteit en operationele uitmuntendheid 3. Focus op klantbehoeften.

Bij Solar Nederland is de volgende vacature beschikbaar: