Over ons

Simol Clubhuis Exploitatie beheert op een professionele wijze de horeca op een 6 tal Hockey verenigingen in Nederland.
 
Verenigingen worden steeds professioneler qua functies, waarom ook niet de bijbehorende horeca? Simol voegt haar expertise toe aan de bestaande organisatie. Uiteraard aansluitend op de specifieke sfeer van die vereniging. Wij staan garant voor een professionele bedrijfsvoering en optimaal rendement van ‘de bar’ / sportkantine van de verenigingen.
 
Toonaangevende horeca expert
In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler in onze markt. In de komende jaren staat nog een behoorlijke groei geprognosticeerd.
 
Een passende tactiek voor elke club
Iedere vereniging heeft een eigen cultuur en sfeer. Omdat de mensen achter Simol zelf uit de sportwereld komen begrijpen we het belang daarvan. Daarom gaan wij niet uit van één universele aanpak, maar leveren wij per vereniging maatwerk.

.. a different approach
agc
..een andere benadering, dat is het zeker. Na ruim 10 jaar ervaring in de hockeywereld zetten wij nu de stap naar de golfwereld. Na uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden, kansen en valkuilen hebben wij besloten deze stap te gaan maken. We zijn ook zeer verheugd dat wij bij '' de Amsterdamse" mogen starten per 1 januari 2018.

Bij Simol Groep BV zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 2