Over ons

Shell Café  De Schaars is samen met Starbucks Café De Schaars onderdeel van Bogaard Tankstation Exploitatie BV ,  een exploitatie bedrijf van Shell Tankstations in de regio Arnhem-Veenendaal.

Onze nieuw te openen locatie Shell Café  ( 05-10-2022 ) is de nieuwste formule van Shell aan de snelweg.

In onze nieuwe locatie worden onze gasten ontvangen op verschillende food-belevenissen;  een buffet met water-sappen-smoothies  /  een buffet met vele soorten broodjes  /  een buffet met Streetfood, denk aan snacks-hamburger-ommelet-rendang schotels etc. en een buffet met Barista koffie en koeken/appeltaart

Verder hebben we een leuk zitgedeelte ingericht waar onze gasten prettig kunnen verblijven tijdens het opladen van hun auto of om even aan de drukke snelweg te ontsnappen.

Samen met je collega's en manager vorm je het team, samen zorg je voor een goede en veilige werkomgeveving en zorg je ervoor dat de verwachtingen van onze gasten op een leuke manier worden overtroffen ! 

Wat is jouw plaats hierin; na verschillende trainingen en een duidelijk inwerk traject kun je in iedere belevenis gaan werken en ben je flexibel inzetbaar in deze verschillende "werelden"

 

Bij Shell Café De Schaars is de volgende vacature beschikbaar: