Over ons

Hallo en welkom bij Schipper Tankstations!

Wij zijn een klein familie bedrijf met in totaal (verdeeld over 3 tankstations) 35 werknemers. 
Het merendeel zijn vaste medewerkers en uiteraard hopen we daar weer nieuwe mensen aan toe te kunnen voegen. Het bedrijf bestaat inmiddels ongeveer 60 jaar en we gaan daar nog vele jaren bij plakken!

We hebben 3 locaties in Rotterdam Alexanderpolder, Ommoord en 1 locatie in Capelle aan den IJssel. Allemaal heel dicht bij elkaar dus! We zoeken dan ook mensen die dichtbij wonen (het liefst binnen 15 km). 

We zijn een bedrijf wat altijd op zoek is naar verbeteringen en veranderingen OF nieuwe ontwikkelingen in de tankstationbranche. Dit is dan ook een branche die, zeker de laatste jaren, nooit stilzit!
We leveren uiteraard brandstof, een volledige winkel aan snoep, koek en dranken, verse broodjes maar ook alles op het gebied van wassen. Zowel textielwassen als autowassen. Daarnaast zijn wij een autoverhuurbedrijf en zijn we een pakket op- en afhaalpunt. Oftewel we lijken bijna op een servicepunt voor de wijk!

We werken leuk met elkaar samen en geloven in teamwork, samen de schouders eronder! We werken informeel en kennen elkaar allemaal. 

Wil jij onze teams komen versterken?! Solliciteer dan!

Bij Schipper Tankstations is de volgende vacature beschikbaar: