Over ons

Fritom Logistics Solutions
Met 7 vestigingen in Nederland vinden onze opdrachtgevers altijd een logistieke dienstverlener bij hen in de buurt. We hebben ruim 800 medewerkers en behoren tot de Top 25 van logistieke dienstverleners in Nederland. We zijn actief in de marktsegmenten: liquid food, groupage en warehousing.
 
Logistiek maatwerk
Elk Fritom bedrijf is specialist op een bepaald land/regio. Heeft een klant opdrachten naar meerdere landen, dan vindt hij bij ons een specialist naar elke bestemming en daarmee een totaaloplossing voor zijn transport. De klant heeft daarbij keuze uit verschillende groupage- en expeditievormen. Alle met een andere verhouding tussen prijs, kwaliteit, duurzaamheid en vervoersgarantie.
 
De klant krijgt bij ons logistiek maatwerk. Opdrachtgevers kunnen bij ons hun goederen opslaan. Ook het verzorgen van hun voorraadbeheer vormt geen probleem. Als de klant dat wil, nemen we graag het gehele logistieke proces van hem over, zodat hij zich kan richten op zijn core business.
 
Werken bij een Fritombedrijf
We zijn voortdurend op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan onze organisatie. Bij Fritom bedrijven draait het om mensen.
 
Mensen brengen de kwaliteit. We verwachten van onze medewerkers: een proactieve houding, flexibiliteit, professionaliteit en een zeer klantgerichte instelling. Je vindt bij ons: prima arbeidsvoorwaarden, veel verantwoordelijkheid, goede opleidings- en carrièremogelijkheden en een prettige, collegiale werksfeer. Wij vinden dat werken bij een Fritom bedrijf leuk moet zijn.
 
Sanders|Fritom
Eigen auto’s, goed opgeleide chauffeurs, geen overbodige overslagdepots en rechtstreekse levering in de Benelux en een betrouwbare partner in geheel Europa. Door alle onderdelen van het logistieke traject in eigen hand te houden, is onze flexibiliteit maximaal. De jarenlange ervaring, de passie van een jong en eager team en de kenmerken van een familiebedrijf biedt ons de gelegenheid in te spelen op alle logistieke uitdagingen.