Over ons

Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transport gerelateerde services biedt over land, zee, spoor en via de lucht. Wij richten ons in het bijzonder op kostefficiƫnt, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. Met een geschatte omzet van meer dan 600 miljoen euro in 2015 is Samskip ƩƩn van de grotere transportbedrijven binnen Europa, met kantoren in 24 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Aziƫ en Australiƫ en ongeveer 1520 werknemers in totaal.

De multimodale en shortsea activiteiten vertegenwoordigen 300 miljoen euro waarbij meer dan 600.000 TEUā€™s vervoerd worden. Samskip is Europaā€™s grootste multimodale en shortsea container dienstverlener waarbij shortsea-, spoor-, weg- en binnenvaartdiensten verleend worden om zo tot een naadloze, kostefficiĆ«nte, duurzame en betrouwbare transportoplossing te komen voor onze klanten.

Samskip zet haar eigen equipment, zoals containers, schepen, treinen, trailers en zelfs terminals in binnen een multimodaal netwerk dat heel Europa omvat; inclusief IJsland en de Faroe Eilanden, de Baltische Staten, Rusland alsmede Turkije en Centraal-Aziƫ.